reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soso jest nas tu tyle,ze naprawde nie da sie zapamietac wszystkich ja czasem bezimiennie pisze do dziewczyn bo nie pamietam ;)
daff przeszlo julce?? jeszcze nie rodze noo ale juz bym chciala mam takie bardzo delikatne skorcze krzyzowe i oczywiscie wierzgajacego dzieciaka ;)
i oczywiscie mam dzien popsuty przez ojczyma nie nawidze go doslownie

nie do konca... wczoraj wycisnela raz ciut wiecej kupki nie plakala ale nie byla zadwolona jak ja cisnela a pozniej tylko odrbinke znow takiej sztywnej... niby juz nie plakala jak przedwczoraj ale nadal sie meczy.

witam się=) U nas dzisiaj spacerkowo było i trochę zakupów. Musiałam Małej kupic dwoje rajtek na teraz bo na teraz ma mało a z kolei na za parę miesięcy ma bardzo dużo ciepłych rajtuzków=P

Nocka była za nami bardzo udana! W zasadzie na śnie karmiłam Myszkę bo budziła na jedzonko ale szybko zasypiała i można rzec że niemal cała nocka przespana. Ale nie sądzę by dziś też tak super było. Jakoś tak czuję.

Daff cudne te zdjęcia hehe. Ładne ma paputki Twoja córcia. A nie zimno jej w takim stroju?

nie nie zimno jej mam w domu na tyle cieplo ze swobodnie w krotkim rekawku moze sobie smigac.... nawet gdy mam okienko otwarte w kuchni to jest bardzo cieplo.
ale na noc cieplej ja ubieram bo sie odkrywa nie chce spac pod kolderka a okno musimy miec otwarte co by spac spokojnie:D

reklama
Hej dziewczyny poczytałam Was....
SOSO poród bomba miałas hehehe oby wiecej miało taki poród jak Ty hehehe
Daff jak Juleczka???? Kuba wczoraj ez miał twardszą kupke ale pomogłam mu ją zrobić naciskając na brzuszek.... dziś już była normalna:)
A ja kaleka jestem :// Wczoraj jak myłam te cholerne okna spadłam z pufa bo roleta mi na łeb spadła ..... no i spadając wygiełam noge w kostce.... pobolało chwile i przestało wieć dalej robiłam... za to pod wieczór taki ból mnie złapał że wyłam..... posmarowałam maścią i zawinęłam bandażem elastycznym... pomogło troche ale mam problemy z chodzeniem.. Noga napuchnieta jest... Kaleka ze mnie hehe

Hej dziewczyny poczytałam Was....
SOSO poród bomba miałas hehehe oby wiecej miało taki poród jak Ty hehehe
Daff jak Juleczka???? Kuba wczoraj ez miał twardszą kupke ale pomogłam mu ją zrobić naciskając na brzuszek.... dziś już była normalna:)
A ja kaleka jestem :// Wczoraj jak myłam te cholerne okna spadłam z pufa bo roleta mi na łeb spadła ..... no i spadając wygiełam noge w kostce.... pobolało chwile i przestało wieć dalej robiłam... za to pod wieczór taki ból mnie złapał że wyłam..... posmarowałam maścią i zawinęłam bandażem elastycznym... pomogło troche ale mam problemy z chodzeniem.. Noga napuchnieta jest... Kaleka ze mnie hehe

Pati napisaam wyzej ze nadal nie ma poprawy....:(

hej dziewczyny :)
poczytałam wszystko i zapomniałam komu co odpisać ale tak ogólnie
- czop śluzowy schodził mi też2 dni jak Vegas wyglądał jak stan przed okresem brązowe upławy cytując lenke "jak gile"

- co do kupki Julci od Daff to czasem jest tak że np po mleku bo za gęste, ale ta cebula jest bardzo prawdopodobna bo wzdyma okropnie a takie malusie jelitka to już w ogóle

-karolina-bg jak dla mnie to okruszek :p ale gratulujemy :)

-fikusek a co z tymi randkami Twoimi??

u Nas coraz lepiej :) daje Alexsowi butelkę o 20 pięknie zasypia a potem juz cycusia dostaje :) kupki robi bez zmian ale juz rzadziej musiałam jakiś sposób znaleźć nie sadzę żebym mu szkodziła :) staram sie być na bierząco ale to dla mnie trudne :( we wtorek idę do pracy na kilka godzin i pierwszy raz zostawie Alexa na tak długo (4h ) ale dla mnie to wieczność będzie. Dzisiaj wyjeżdżamy ibędziemy w niedziele wieczorem nie naskrobcie zbyt wiele :p

Dziewczyny rozpakowujcie sie bo ciekawa jestem tych waszych maluszków :) trzymamy za was kciuki !!!

Dziewczyny prezd chwila mloda zrobila kyupe i nawet nie wiedzialam o tym czyli chyba musi byc lepeij skoro ja wycisnela i nie dala po sobie poznac... jest duzo luzniejsza i jak przystalo zrobila ja rano po snadaniu czyli moze wraca do normy????troszke sluzu w niej jest ale to raczej normalne bo takim zatwardzeniu! jej oby bylo dobrze bo ona raz robi dobra a wcvzoraj pod wieczor zrobila juz ciut i twarda..... dostaje caly czas deserki z jablka.. zebym jej tylko z nowu za luznej tej kupy nie zrobila;p

Clio juz do pracy?????? nie za szybko!!!????

reklama
Daffi-ja się kiedyś wystraszyłam śluzem a to pozostałości czopka glicerynowego były. Mój też miał pierwszy raz teraz,ze 2 dni kupki nie zrobił. Najpierw miał rzadka kupke i 2 dni go leczyłam. A potem 2 dni nie robił. Zrobił takiego bobka jak królik-ale obyło się bez interwencji.

Do góry