soso jest nas tu tyle,ze naprawde nie da sie zapamietac wszystkich ja czasem bezimiennie pisze do dziewczyn bo nie pamietam
daff przeszlo julce?? jeszcze nie rodze noo ale juz bym chciala mam takie bardzo delikatne skorcze krzyzowe i oczywiscie wierzgajacego dzieciaka
i oczywiscie mam dzien popsuty przez ojczyma nie nawidze go doslownie
nie do konca... wczoraj wycisnela raz ciut wiecej kupki nie plakala ale nie byla zadwolona jak ja cisnela a pozniej tylko odrbinke znow takiej sztywnej... niby juz nie plakala jak przedwczoraj ale nadal sie meczy.
witam się=) U nas dzisiaj spacerkowo było i trochę zakupów. Musiałam Małej kupic dwoje rajtek na teraz bo na teraz ma mało a z kolei na za parę miesięcy ma bardzo dużo ciepłych rajtuzków=P
Nocka była za nami bardzo udana! W zasadzie na śnie karmiłam Myszkę bo budziła na jedzonko ale szybko zasypiała i można rzec że niemal cała nocka przespana. Ale nie sądzę by dziś też tak super było. Jakoś tak czuję.
Daff cudne te zdjęcia hehe. Ładne ma paputki Twoja córcia. A nie zimno jej w takim stroju?
nie nie zimno jej mam w domu na tyle cieplo ze swobodnie w krotkim rekawku moze sobie smigac.... nawet gdy mam okienko otwarte w kuchni to jest bardzo cieplo.
ale na noc cieplej ja ubieram bo sie odkrywa nie chce spac pod kolderka a okno musimy miec otwarte co by spac spokojnie