reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jola ja miałam to samo, tzn mała do tej pory jest w miarę delikatna i nie narzekam jakoś strasznie na jej ruchy że tak bolą, uwiera mnie w jednym miejscu tylko czasem że siedziec nie mogę:) i teraz już tak ze dwa tygodnie też non stop się kręci:) a jak mi śmiesznie brzuch czasem wygląda:) z lewej strony malutki a z prawej taki wywalony:D
No na razie stanęło że będzie Różyczka, choć była już i Anastazja i Sara więc zobaczymy jak to w rezultacie będzie:) a Ty?

reklama
koniczynka to fakt ja nagralam tyle filmikow ale jak je odtwazralam to nie bylo widac tych ruchow:( a byly tak wyrazne i mocne.

Dziewczyny!!!
Julka mi zgrzyta zębami!
czy to cos znaczy?

zaraz wstawie filmik i zobaczycie...

Ostatnia edycja:
koniczynka to fakt ja nagralam tyle filmikow ale jak je odtwazralam to nie bylo widac tych ruchow:( a byly tak wyrazne i mocne.

Dziewczyny!!!
Julka mi zgrzyta zębami!
czy to cos znaczy?

Nic mój w jej wieku też zaczynał i trwało to przez jakis miesiac potem zapomniał. Nowa zabawa. Wg. starszych ludzi gdy dziecko zgrzyta zębami tzn że ma owsiki. To tak dla pośmiania się napisałam oczywiscie, nie ma to nic wspólnego z prawdą:-)

wybaczcie za jakosc moj telefon nie ma super filmikow hahahhaa
[video=youtube;cc00fBxXPnY]http://www.youtube.com/watch?v=cc00fBxXPnY[/video]

o raaany Daff ale to zgrzytanie jest przerażające :D hahaha aż mnie zęby bolą, ale ona jest śmieszna jak tak sobie zgrzyta :-D
ale nie wiem czemu tak zgrzyta:) może Umi ma racje -> nowa zabawa:)
chociaż ta ciekawostka z tymi owsikami hehe też śmieszna :D znacie jeszcze jakieś takie głupoty, że niektórzy starsi ludzie uważają że pewne zachowania coś znaczą a w rzeczywistości to głupie gadanie????

paulqa now lasnie najgorsze ze ona to caly czas rbi i mi uszy wiedna bo ja tego nie cierpie!
a ona nic smoczka nei chce zabwek nie tylko caly czas patrzy na mnie i zgrzyta;p

reklama
a mnie sie coś z głosem stało, nic nie słysze:/ pewnie T.coś znowu ustawiał:/

paulqa znam tylko przesady dotyczace ciazy, o owsikach dowiedziałam sie od teściowej...

daff charakterna jest i tyle... wyczuła ze cie to denerwuje, ja nie zwracałam uwagi i przy mnie Kacper rzadko zgrzytał za to przy teściowej non stop

Do góry