reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam 21 lat. To moje pierwsze dziecko. Mieszkam w Tarle kolo Lubartowa (woj lubelskie) u męża. Nie pracuje siedze w domu z mala. Siedze w domu sama praktycznie ba maz pracuje. No jest tesciowa i tesc i szwagierka 42 letnia dewota ajjj jak ja jej nie lubie...

No zebys wiedziala zero,nawet nie mozna sie pokochac w spokoju. :) Bo w kazdej chwili moze ktos wejsc a tesciowa wchodzi bez pukania,szwagierka puka ale co z tego jak puknie i od razu wchodzi. Ale mam nadzieje ze jeszcze tylko ta zime tu bedziemy. May na wiosne brac kredyt i na strychu robic mieszkanko sobie :) podwyzszac dach. i tam zrobic i lazienke i kuchnie zeby na osobnym byc. Nigdzie indziej nie wyprowadzimy sie bo to wszystko jest na Darka zapisane.

dziewczyny z rodziną tylko na zdjęciach sie dobrze wychodzi :p hehe

jakieś planny spacerkowe macie moze? ja czekam aż mój ksieciunio wstanie nakarmię go przebiorę ubiorę i fruuu
patrycja9009 my sie musimy w końcu gdzieś umówić :) ale jak Twoje chłopaki będą już zdrowe :)

Agulka61 u nas jest podobna sytuacja ale my sie wyprowadziliśmy bo sie nie dało ;/ kiedyś coś wybudujemy ale blizej miasta bo teraz to transportowy horror :p wogóle to witaj wśród nas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :) Jestem tu nowa:) U nas nocka tez nie bardzo co pol godziny sie mala budzila. i od 4 do 5 nie spala pozniej usnela i pospala do 6 a ja chodze jak neptyk. Niech juz wyjda te wszystkie zeby...
witam nowa mamusie:)

Oh.. znam ten ból mieszkania z teściową i szwagierką...... zero prywatności... ale na szczeście juz mieszkamy sami :)
oh jak ci zazdroszcze!

wiecie co...jestem zalamana, moze to prywtna sprawa a to nie jest zamkniety watek ale mam to gdzies i tak mnie nikt tu (teoretycznie) nie zna..
wczoraj sie dowiedzialam ze moja kuzynka oddala swoje dzieci do domu dziecka..(15lat i 8lat) jestem w szoku, nie wiem nie rozumiem zal mi tego co ma 8 lat, poznalam go w sierpniu na tym weselu w gorach, kurde powiem wam zloty chlopak!!! gdyby bylo mnie stac i gdybym miala warunki zostaklabym dla niego rodzina zastepcza,ona odwalala juz rozne rzeczy (typu wiezienie) ale zeby takie cos???!!! masakra:(

Dziewczyny jak chcecie zamówić sobie 5 szt pampersow premium to na tej stronie:
Zamów Próbkę

Kod streetcom: drymax

Nie rozumialam nigdy takich ludzi jak moga sami oddac dzieci a teraz tym bardziej nie rozumiem bo mam swoje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i rodziny się nie wybiera a szkoda... :sorry:

Kasiuch to straszne :no: nigdy nie zrozumiem takich ludzi :no: skoro nie była gotowa na macierzyństwo, nie umiała pokochać tych dzieci( wnioskuje z tego co zrobiła) to mogła je zaraz po urodzeniu oddać dobrym ludziom, którzy nie mogą mieć dzieci, Ty masz dobre serce, a ona nie nadaje się na matkę. Skoro się podjęła wychowania dzieci, powinna zrobić wszystko aby być dobrym człowiekiem i dać dzieciom przykład, a teraz te dzieci są w takim wieku że wszystko rozumią i odbije się to na ich psychice :-(

edit.

Witaj Agulka! :-D

reklama
Do góry