reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

motylicaja zawsze mi się wydawała dziwna i też pamiętam ten wypadek tego niby chłopaka dlatego zawsze omijałam jej posty i traktowałam jakby ich nie było ale, że jest oszustką to nie wiedziałam chyba najbardziej cięta była na nią Ashera:sorry2:

Ja wstałam ogarnełam się i czeka aż mały wstanie ale niech mu się nie spieszy :-)

reklama
Hej
Witam nowe mamusie:-)

U mnie za oknem soneczko ale zimnooo bo tylko 3 -4 stopnie:dry:
Ja musze isc oiad szkowac zaraz bo na 11:15 jade z Danielem do dentystki zwalczac znow tą pruchnice;]
ehhhh... Ciekawa jestem czy Miki bedzie płakał z moja mama... on jest taki cyc ze brak słów:dry: jak zacznie ryczec to nikt go nie uspokoi tylko musi byc mama! czyli ja:/ heh

Witam. Kurcze. Wczoraj tyle się napisałam a dzisiaj patrzę że mojego posta nie ma.:wściekła/y:
Zawroty głowy i tym podobne rzeczy dzieją się bo dziecko uciska na żyłę główną i im większy brzuszek tym częściej może się to zdarzać. JA przez takie coś w szpitalu wylądowałam i chcieli i nawet rezonans robić.
Co do rodzeństwa to ja mam czterech młodszych braci i jedną młodszą siostrę. Z jednej strony powiem Wam ze fajnie ale z braćmi nie raz się biłam o byle ***** że tak brzydko powiem.
Kasiuch Gratuluje ząbka. fajne zdjęcie w sygnaturce masz Ciebie i twojego faceta. Ładnie wyglądacie.

Witam sie ...
U mnie nocka ok z perspektywy dzieci, ja nie umiałam zasnąć do 1 w nocy nie spałam... cholera wie czemu kawe piłam ale jedna i to z rana:baffled::baffled:
Co do Motylicai to poczekajmy az ja Admini sprawdzą...... A co do rodzeństwa to oj.... ja mam ich sporo... ale skoro chcecie wiedziec to ok napisze Wam ;-) Więc mam 7 sióstr i 5 braci... oczywiście siebie nie licze ale już po krótce wyjaśniam... Moja mama z pierwszego małżeństwa miała 3 dzieci... potem z moim tata 8 no a teraz mój tata w nowym związku ma 2 ... no i robi sie spora liczba heheheh.....​

reklama
Do góry