reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
nicky pamiętaj o edytowaniu postów :)

Elizka ale ten grymas "niby uśmiech" jest cudny hihi napewno coś mu się śni :p bo czasem budzi się jednym krzykiem wczoraj aż ja sie wystraszyłam

Cześć dziewczyny! Mam pytanie- kiedy wasze dzieci zaczely wskazywac na ludzi i przedmioty placem wskazujacym? Troche sie niepokoje, poniewaz moja corka skonczyla juz rok. Co prawda chodzi i raczkuje, ale tej umiejetnoscie nie posiadla..

Mamuśka_82 Kacper palcem pokazywał wmiał jakieś 8 miesiecy ale tak świadomie ( bo coś chciał pokazac czy cos) to po roku

Witam nowa mame Nicky:) mam nadzieje ze edzie ci u nas milo:)

Mamuska_82
moja mala jakos w 7 miesiacu a nawet ciut wczesniej zaczynala paluszkiem pokazywac. ale mysle ze to kwestia indywidualna dziecka.

Clio a twój brzdąc to cały tatuś! no jak kopia tatusia:)

A u mnie chodzi takie przekonanie ze dzieci są podobne do dziadków nie wiem czemu, no ale. Ale tu cisza zaległa, panie poszły na obiad chyba.

Mój Adaś to według mnie cały mój tata. Nawet spojrzenie ma takie jak on. Dużo też w nim widzę teścia. Myślę,ze on bardziej podobny do dziadków niż do nas:)

A tu Adasia uśmiechy.
Tu 3 tyg-nie wiem czy świadomy,może i nie,ale radości mnóstwo dla rodziców

A tu miał 1,5 mies.-tu już widać,ze śmiał się do mnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o własnie lenka87 oto mi chodziło taki uśmiech znikąd :D a radość niebywała hehe

ja wróciłam ze spaceru ale super dzisiaj dzień tak rześko MMmmmmm...

Do góry