reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Patrycja a moze to zęby? tak sie dzieci zachwouja... niby wola jesc z lyzeczki niz pic z butelki mniej boli i podraznia dziaselka.
ja mojej mlodej zdarzylo sie ze wczesneij podalam Viburcol na noc i jej akurat pomagal i nie budzila sie w nocy dodatkowo jeszcze zel na smoczek i rozprowadzilam na dziasla i potrafila wytrwac 2 godz bez pobudki to byl duzy sukces dla mnie!
Martynka np rzadko cierpi przy ząbkowaniu, ale ja już to czopek na ataki płaczu /wcześniej był Bobodent, ale się skończył, muszę kupic/, z kolei jeśc podczas bólu dziąsełek Myszka nie chce z łyżeczki, jedynie z butli pic woli wówczas kachę.

ixi nawet nie próbuj rodzic prosze Cie moje kolej teraz ... najlepiej zadzwoń i do lekarza i do męża z tym ze do lekarza najpierw.
u lekarza to co zwykle czyli sie chwilowo nie zapowiada na poród mam iśc na KTG jutro albo w piątek i w poniedziłaek przyjść do niego bo mam jeszcze WR hbs i mocz do zrobienia...

Ixi powinnas chyba na IP jechac..
Violett jak na Twój tydz to ja uważam, że już duża dziewczynka z Amelki, ale może dla mnie jest taka duża bo moja urodziła się z wagą 2860 a mam świadomośc, że wykurzyłam ją z brzucha 3tyg wcześniej. Jakby w terminie się urodziła to pewnie z 3 kg by miała śmiało=)

Artystka to super ze synek juz stoi. Wogole jakie śliczne masz to najwieksze zdjecie. Cudo.
Misia to dobrze ze u lekarza wszytsko ok:)

Vegas waga Amelki jest w normie jak na ten tydzin ciazy :)

ixi nawet nie próbuj rodzic prosze Cie moje kolej teraz ... najlepiej zadzwoń i do lekarza i do męża z tym ze do lekarza najpierw.
u lekarza to co zwykle czyli sie chwilowo nie zapowiada na poród mam iśc na KTG jutro albo w piątek i w poniedziłaek przyjść do niego bo mam jeszcze WR hbs i mocz do zrobienia...

dopiero teraz masz te badania???? ja je mailam na pocztaku ciazy.

reklama
Artystka piękne to duże zdjęcie=) piękna z Ciebie Mamusia=)

A ja od rana chodzę rozdrażniona, na wszystkich prycham, zaczęłam się wnerwiac mieszkaniem z rodzicami /zawsze jak jestem mega rozdrażniona to i owa kwestia mnie wkurza/, wszystko mnie boli bo @ ma byc za jakiś tydzień....wr......

Do góry