reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

myslisz, ze CC to jest w ogole bez bolu i jest super ?? :)
rodzilam od 10 marca w nocy do 11 marca popoludniu wyjeli mi Kornelke przez cesarskie ciecie...

ale milo wspominam, bo o tym bolu sie pozniej zapomina ;) i kruszynka wszystko wynagradza!

dobra zmykamy do lekarza , niunia strasznie marudzi ;(

trzymajta sie :)

nie nie mysle tak! ale jak ktos ma ja od razu i nie doswiadczy skurczy to jest lepsza.

reklama
nie przestraszycie mnie..;-) leżałam na oddziale i troche sie nasłuchałam... pożyjemy zobaczymy ... ja chce już Michasia..;-)
ja też juz zmykam do lekarza bo ide spacerkiem 3km ;-) ciekawe co mi powie dziś..;-)

Kurcze Ixi zaciskaj te nogi jak najmocniej biedulko, jeszcze nie czas na Olisia. Niech poczeka troszke. Zadzwon do swojego męża niech przyjdzie, nawet jak to falszywy alarm to dobrze by bylo gdyby byl kolo Ciebie. Trzymam kciuki zeby skurczybyki odeszly. A ja mam cholerna ochote na Laysy. Zaraz zwariuje. A do sklepu nie mam jak isc bo mam lezec. Buu :(

reklama
LOLAK GRATULUJEMY z Alexem :rofl2:
czekam aż napiszesz jak poród :)
a ja u was?
Lolkak miala cesarke wiec za duzo nie bedziedo opowiadania;-) wody jej odeszly i miala skurcze ale "lajtowe" tak napisala:-)
Dziewczyny mam skurcze co 8-9 minut :( wzięłam nospe, magnez i leże.. żeby tylko przeszło..

Lolkak gratuluje!
ixi moze zadzwon do swojego lekarza....? kurcze jeszcze troszke niech maluszek siedzi w bruszku.....:////

Do góry