reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak rozpakowana!

Maja ur.5.10. godz.23:50 waga 3100, wzrost 53cm!!!

GRATULACJE!!! JEst śliczna, mam jej zdjecie ale kabelka nie mam by wstawic tutaj narazie....

Ostatnia edycja:
reklama
Hihi mialam to napisac. wczoraj dodatkowo pisalysmy ze soba w dzien i mowilam jej ze pewnie w nocy skurczy niespodziewane dostanie... stwierdzila ze chyba jej nie dane poznac co to skurcz a jednak.
zaczeły wody jej odchodzic i surczy co 3 min dosta;a:D

no wiec chyba mam cos z wrozki:p
ktorej powrózyc hehehe

Gratulacje! ja tez mam zdjecie maji jest cudowna ale takze nie moge zrzucic bo tu u mamy nie mam ani adaptera do czytnika kart ani kabelka usb!

Daff no ba wszystkie przezywamy;-) i sie cieszymy razem z nia ze jutro bedzie juz rozpakowana:-)

a u was jak tam?

u nas tak ze glowa boli! wiesz mam takie mysli juz ze nawet nie napisze ich publicznie!

ps zaglosowalam dzis na zdj znow mi sie udalo:D

Ostatnia edycja:
Witam z rańca.
W końcu się wyspałam. Mareczek dopiero o 6 zaczął marudzić, ale i tak dał pospać do 7.
Co do planowania dzieci to ja w przyszłości jeszcze jedno maleństwo bym chciała ale to za parę lat. Najpierw muszę złożyć siebie do kupy, znaleźć pracę.
Clio Nie martw się, pamiętaj że stres jakikolwiek u matki odczuwany jest przez dziecko. Jeśli on zbytnio nie płacze to nie ma powodu do niepokoju. Mareczek tez nie chciał jakoś spać w ciągu dnia. Pamiętam że liczyłam ze przynajmniej w nocy da mi pospać skoro w dzień mało śpi a on i w nocy się budził.:-D
Vegas Fajny ten laptopik.
Lolak Gratulacje
Fikusek Dobrze że już zdrowiejecie.

mi się marzy trójeczka=) mąż chce wstępnie dwójkę, ale z czasem mam nadzieję, że i na trzecie się skusi hehe=)
to tak jak mi :-D ale życie pokaże jak będzie ;-)
Mariola nasza Perła 2 razy spadła z kanapy. Niestety pod moją opieką. Masakra. Jakie ja miałam wyrzuty sumienia. Ale prawda taka, że jak dziecko już tak idealnie się przewraca z plecków na brzuszek i na odwrót to te zagrożenia wzrastają. Chwila mojej nieuwagi, dosłownie CHWILA i ryk, Mała na panelach. Boże co to było.. i od tej chwili ciągle za nią łażę i patrzę co robi, pilnuję.

Na Roczek myślimy nad
MERCEDES SLK + ZDALNE STEROWANIE ! PILOT, MP3 !!!! (1252484343) - Aukcje internetowe Allegro lub

ARTI Roadster pilot, MP3, światła Najtaniej HIT (1244854761) - Aukcje internetowe Allegro

lub

ROADSTER 28WAT BEZ PILOTA NOWOŚĆ W-Wa HURT (1251416774) - Aukcje internetowe Allegro

miałaby to na parę latek. I w ogóle Miśka przeuwielbia samochody=)
my identyczny prezent chcemy kupić tyle że BMW :-D

LOLKAK GRATULACJE! :-D

wstaliśmy :dry: dziewczyny poradźcie.. bo ja już nie wiem co robić :dry: mały się budzi co chwile w nocy w ciągu dnia nie chce obiadku jeść, a śniadanie i kolacje tak mało co zje :dry: już nie wiem jak go zachęcić do jedzenia :-(

Patrycja a moze to zęby? tak sie dzieci zachwouja... niby wola jesc z lyzeczki niz pic z butelki mniej boli i podraznia dziaselka.
ja mojej mlodej zdarzylo sie ze wczesneij podalam Viburcol na noc i jej akurat pomagal i nie budzila sie w nocy dodatkowo jeszcze zel na smoczek i rozprowadzilam na dziasla i potrafila wytrwac 2 godz bez pobudki to byl duzy sukces dla mnie!

reklama
Do góry