reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

melduje ze nie rodze;-)
od jutra mam juz wolne od szkoły bo miałam chodzić tylko do końca wrzesnia. ewentualnie jak bedzie mi sie chcialo to po niedzileli sie wybiore na jakąś klasówke albo coś zeby nie być aż tak do tyłu. ale to zależy od Michasia.
dzień chłopaka niby dziś a ja go spędzam tylko z miom małym meżczyzną który jest wyjątkowo aktywny.
nie nadrabiałam was bo nie mam siły. ide spac i w koncu sie wyspać póki moge bo już niedługo mi sie skończy..;-)

lolkak mam nadzieje ze rozpakujesz sie w ten weekend. potrzebujemy nowego maleństwa, a poza tym po Tobie jestem juz ja;-)

reklama
Hej Skarby!

Po pierwsze bardzo przepraszam za to, że tak rzadko tu bywam, ale po prostu kocioł mam... A tu dwa dni do ślubu :) ...

Na pewno wstawię foto ze ślubu na forum, jak tylko je będę miała na kompie :) ...

Suknia wisi u sąsiadki, bo u mnie mało miejsca w szafach... Dostaliśmy już pierwsze prezenty od sąsiadów: pościel z kory, bieżnik, i dla maleństwa 3 ręczniki :) ...

Jutro zostało posprzątać tu i ówdzie, i o 14 robię paznokcie żelowe...

Z mniej przyjemnych rzeczy... Ostatnio byłam na zwykłym badaniu cytologicznym... I co? No i jak miałam badanie, strasznie bolało, przy zakładaniu wziernika... Ale to pestka z tym co było potem! Jak już włożyła mi ten patyczek ze szczoteczką na końcu... to tak nią szurała, że szczoteczka została mi w środku! Była zmuszona na nowo mi założyć wziernik i wyciągać szczotkę pincetą co przeszło moje wyobrażenie... nic nie powiedziałam... nic nie usłyszałam... Najlepsze że to była pielęgniarka... Mojej lekarki nie było... Koszmar...
A od wtorku szczypał mnie język, myślałam, że to od gorącej herbaty, bo piłam na przeziębienie... Wczoraj było gorzej, poszłam do apteki i dostałam Aphtin na pleśniawki =| ... Na szczęście już mogę normalnie pić, jeść i w ogóle, więc obeszło się bez antybiotyków...

nio i znowu siep usto zrobilo ja to mam szczescie hehe moja mala dzis jest tak nie grzeczna ze szok

dziewczynki mam do was pytanie jestem zalamana juz psychicznie co zrobic gdy moja gwiazda nie chce jesc jak cos zje chociaz raz dziennie to jestem szczesliwa dzisiaj zjadla tylko parowki dalam jej obiad nic sniadanie to plakalam przy karmieniu jej moja mala wazy 12.9 kilo a ma 2.5 latka:(:(:(:( czy to aby jest normalne jak ktoras bedzie miala czas odpisacm i prosze o rade o 21 30 znikam ogladac film o ktorym elizka juz wspomniala :p
to malo wazy,moj ma 9 mies i wazy 10,5 kg i dodam ze grubaskiem nie jest.

kiniorek współczuje. masakra z tą cytologią. teraz na pewno nie bedziesz miala czasu na siedzenie na forum także oczywiście wybaczamy trzymamy kciuki żeby wszystko sie udło..pogoda ma być ładana;-) no i oczywiście czekamy na relacje...:-)

Kiniorek ojj aż mnie na wspomnienia wzięło z mojego ślubu=)
A ja mam 18ego cytologię, proszę mnie tu nie straszyc hehe=D

reklama
bry wieczornie;]
bylismy u ksiedza i na spowiedzi;] chrzciny sa w niedziele o 10;] takze jeszcze w niedziele napewno bede z wami pisac:-D bo impreza dlugo trwac nie bedzie;] alkoholu nie bedzie wiec tylko obiad i kawa ciasto;] heh
no i dzis bylam z rodzicami moimi kupic lezaczek malemu jako ich prezent na chrzciny:) wzieli mnie bo nie chcieli strzelic i jakiegos bujaczka kupic ktory by byl niedobry czy cos:-) no i mamy fisherprice:-) maly zafascynowany;-) i zdziwiony :-)
no i kaszle maly nadal juz teraz nawet przez sen... kurcze.....:-(

slicznyyy Mikolajek tak duzyy

No Fikusku brawo dla malego;-)
U mnie wszyscy spia juz jak susły... nawet mąż;]
a ja na wspólnej zaliczylm
i teraz na hausa czekm a potem ten film na tvn Krzysztof:-)

o ja tez bede ogldam ten film....moj kolega gra tytulowa Role....

U mnie bylam 1 dzien w pracy i zmuszona bylam zrezygnowac....niestety:(

Do góry