reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Porróciłam:D
wyobrazcie sobie siedze sobie ogladam tv mala bryka wkoło mnie stól po sniadaniu nie posprzatany bo ja tak pozno sniadanie ejm i nagle ktos puka. mysle sobie pewnie etsciowa to nie otwieram ale zaniepokoilo mnie bo ona inaczej puka otwieram a tu pielegniarka srodowiskowa z usmiechem mowi" Ja do dziecka".
szybko zgarnelam wszytsko ze stolu. ta sobie zasiadla papiery wypelnila i jak zdziwiona byla ze gotuje Julce zupe pomidorowa. ale ja nie z koncentratu tylko wlansego przecieru z pomidorow.
dla was to tez nowosc?
pogadala nacieszyla oko julki kilka razy na nia nakrzyczala jak to ojulka i ta sobie poszla hihihi

edit

wlasnie przylazł do mnie przedstawiciel jakiejs nowej tv nagadal sie itp Julka sie wkurzala ze jakis obcy facet do mnie przylazł najpierw zabrała mu ten dlugopis i chciała zjesc a pozniej sie nim popisala po buzi na koncu sie nim uderzyla rozplakala i pzrsetraszyla pana;p;p;p
ale nie pwoiem bardzo przystojny i jakos tak 25 lat max bym mu dała. tylko strasznie smierdział fajkami!
jak u nas sie nie pali i ktos taki wejdzie to jest koszmar!

Ostatnia edycja:
reklama
kręgosłup,siedzenie i ten ból...skąd ja to znam...:( dobrze ze skonczylam szkole na poczatku ciazy bo teraz to bym chyba nie wytrzymala.

tylko wos. na razie napisalam na podstawie, ale moze do lutego zmienie na rozszerzenie, zobaczymy. a ty bierzesz jakies?

radze ci zmienic w lutym na rozszerzony, bo na uczelniach bioro tak ze za procent podstawowego jeden punkt a za rozszerzony np. 2 to bardziej sie oplaca roz. bo ja bys miała 100 % z podstawoego to tyle samo punktow co 50 % z rozszerzenia, mam nadzieje ze rozumiesz, bo ja zagmatwanie tłumacze:) hehe ja biore rozszerzoną bilogie

Daffi. maskara jak by sie niebo mialo rozstąpić,

Ostatnia edycja:
radze ci zmienic w lutym na rozszerzony, bo na uczelniach bioro tak ze za procent podstawowego jeden punkt a za rozszerzony np. 2 to bardziej sie oplaca roz. bo ja bys miała 100 % z podstawoego to tyle samo punktow co 50 % z rozszerzenia, mam nadzieje ze rozumiesz, bo ja zagmatwanie tłumacze:) hehe ja biore rozszerzoną bilogie

Daffi. maskara jak by sie niebo mialo rozstąpić,

ja rozumeim twoje tlumaczenie:)

ja po drzemce... chłopaki dali mi pospac godzine.. szok hehe... teraz zmiana mama nie śpi to chłopaki spią hehehe.. :)
Widze że tu tematy szkolne..... nieźle...:p:p:p Daffi cóż to za widok.... kurcze ale zjawisko haha a co do zupki to dla mnie to nie nowość :p:p
a to połozna jeszcze do ciebie przychodzi?? U mnie była tylko raz jakis tydzień po urodzeniu.... potem już nie

reklama
Do góry