reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek hm a no racj faktycznie ze sie zmienia to wychodzi na to ze z moim szpitalem cos nie halo bo ani o tym nie inforująani tego nie przestrzegają:/ chyba ze im wystarczyło ze nie miałam paznokci u stóp pomalowanych, no ale co najmniej to dziwne... eh zawsze wieziałam ze z tym moim szpitalem cos nie tak... Dobrze wiedziec o takich rzeczach
mozliwe ze nic nie mowili bo u stop nie mialas pomalowanych:) no u mnie informuja o takim czyms. Jak mialam operacje kiedys tez mi mowili:)

reklama
No to widzę, że tylko u mnie taka wtopa z paznokciami była, ale szczerze powiem ze czytałam wymogi i nic tam nie było o lakierze do paznokci dosłownie nic, jeszcze jak dzis pamietam babka na patologii malowała sobie paznocie co prawda na rózowo no ale malowała...

edit fikusek no nie miałam u stóp pomalowane bo nie miałam jak dosięgnąć:-p

oj podejrzewam ze w kazdym szpitalu mozna sie do czegos przyczepic:)
u mnie znowu olali sobie ze mam astme:) przez co pozniej po porodzie cierpialam:) no ale z drugiej strony ciesze sie ze urodzilam naturalnie:) wazne ze juz jest ok:)

umi a ja do samego konca moglam sobie sama poznakocie obcinac:D:D:D kiedys trenowalam gimnastyke i moze to pomagalo:D:D

Fikusek obcinać to i ja mogłam, ale pomalować juz kiepsko :-p bo stopa musiała stać prosto a ja jak sie tak dociskałam to sie dusłam, a obcinanie szło na siedzaco noga za noge i jakos sie cieło:-p

ja czytałam, że kiedy coś się dzieje niedobrego z dzidzią to paznokcie się ciemne robią. No ale to tylko czytałam.

U nas nocka koszmar. Myszka co chwilę miała ataki płaczu. Tak więc ''wyspana'' jestem, że hoho. Mąż też, zwłaszcza, że po 5 wstawał do roboty. No ale co zrobic jak dziecię chore.. przykro patrzec jak cierpi, ale cuduję i musi byc lepiej. Frida, sól do noska, mama powiedziała, że coś jeszcze w aptece jej kupi co bym ja nie wychodziła.

dobry:-D

ale pogoda do bani :dry: masakra :dry:

a młody tak marudzi katar i kaszel go męczą :-(

a Wy tak lecicie od rana z postami :-D kiedy Wy znajdujecie czas na pisanie ?:-D

Vegas a to mała ma sam katar czy gorączke tez? bo z katarem to ja z małym zawsze wychodze na pole bo mu szybciej przechodzi:-p

Vegas a to mała ma sam katar czy gorączke tez? bo z katarem to ja z małym zawsze wychodze na pole bo mu szybciej przechodzi:-p
katar

więc wezmę ją na zakupy. Faktycznie jak tak myślę to mi samej zawsze lepiej na polku jak mam katar bo się lepiej oddycha.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja myslałam ze to tylko na mnie i młodego tak świeże powietrze działa:-):-p weź jął ubierz tak zeby sie nie spociła i nie zmarzła bo na polu kiepsko przynajmniej u nas i na zakupy:-)

edit lenka pojecia nie mam wczoraj sie nad nią zastanawiałam

Do góry