reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja to bym chciała różnicę między dziecmi 3 lata=) wg mnie jest najlepsza hehe. Ciekawe czy się uda tak=D

reklama
paulqa24 hehe szczerze to przez najblizsze 10-15 lat nie planuje:-) musze sie wyszalec jak dzieciaki podrosną, i nie chcialabym sie pchac w pieluchy dalej, zreszta moj organizm tez musi odpoczac:-) wiec teraz robie wszystko by nie zajsc... wlacznie z tym ze praktycznie nie ma szans na zajscie bo biore tabletki a do tego zaaaadko sie kochamy;]
no a naszym planem bylo troje dzieci tak wogóle;)

nie no gdzie do dyskoteki :-)

a tak w ogóle to wcześniej pisałaś o brzuszku, ja swojego dopiero dostałam w 6 miesiącu, dopiero od 6 miesiąca zaczął sobie rosnąć :-)

A no i mam stan podgorączkowy :( co mam robić???? boje się żeby nie urosło więcej :(

mozesz wziac spokojnie paracetamol jak masz,on nie zaszkodzi dziiusiowi a jest m.in na temperature:)

ok laski ja uciekam spac bo znwou drabie mnie w gardle!!!!!!! no to juz sie robi nudne!!!!! ilez mozna!!!!
dobranoc:*****

oho, moja Królewna znowu coś mamrocze.. yhh ta głupia choroba!!
Ale jednak śpi dalej. My zmykamy, po 5 trza wstac. Prócz tego na pewno w nocy do mojej córci muszę wstac to lepiej się pakowac w kimono. Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry