reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo, co z Ciebie leci? A może Ty już naprawdę rodzisz?? Może zadzwoń na taxi i uderz do lekarza? Żeby się nie okazało, że nagle złapią Cię tak silne bóle, że nie zdążysz do szpitaala:szok:. To już nie przelewki:no:. Uważaj na siebie i pisz nawet i monotonnie:-D. Żebyśmy wiedziały, jak się czujesz itd:-).
Femme fatal, nie denerwuj się, wiadomo że nie napisałaś, że sex to podstawa związku, ja chyba zrozumiałam co miałaś na myśli i myślę podobnie. Ale to jest tylko internet, i każdy to co czyta interpretuje sobie inaczej:tak:.
Oleńka, witaj:-).

reklama
Ala spi a Lucja oglada bajke ,zreszta ja tyko na chwileczke bo zaraz zabieram sie za obiad :-)

Zywa nom wesolo jest ale mnie juz powoli glowa zaczynala bolec odtych piskow i krzykow :crazy:

Asiowo a ja Ci radze pojechac do szpitala !! !! piszesz ze cos leci wiec to moze wody ? :confused: ja bym wolala nie rezykowac , zawsze lekarz zbada i powie co jest grane .... moze akurat rodzisz ? :happy: a jak cos to Cie przeciez odesle do domq ;-)

Polna, co masz na obiad? Tyu zawsze masz coś dobrego;-), a ja 2 dni byłam bez obiadu, dziś tylko do 15 w pracy to może wreszcie zjem coś ciepłego:tak:.
Asiowo, jedź do szpitala, mówię Ci:tak:.

A ja właśnie wstałam, jem śniadanko ale pewnie i tak sie zaraz położe bo spać mi sie dalej chce... U mnie chłodno i deszczowo ale niech sobie deszczyk pada, mi on nie przeszkadza, a i w końcu jest czym oddychać i nogi mi nie puchną :-)
Polnano to dostaniesz w kość od dzieciaczków... HI HI HI... dalej maluchy dajcie czadu :-):tak::laugh2::-p
Madziu ja powiem tylko tyle że trzymam kciuki za twoją odpowiednią decyzje... A doradzać już nie będe bo widze że masz w pobliżu osoby które dobrze Ci podpowiadają...
Oleńka eh... takie sny są cudowne... Mi też sie wiele razy śniła moja dzidzia... w sumie zawsze chłopiec ale ostatnio (wczoraj albo przedwczoraj) dziewczynka :) ale wszyscy sie ze mnie śmieją że lekarz mnie okłamał i że bliźniaki będą i że to dlatego bo kopie nawet za dwoje :-p
Madzik ja miałam wczoraj wieczorem ochote na baraszkowanie ale jak zobaczyłam jak ten gnojek sędzia karniaka zagwizdał, to mi sie odechciało... No ale może Austria wykupi go na mecz z niemcami to będziemy mieli jeszcze szanse :p

Tak wogóle czy któraś to widziała?:wściekła/y::angry::no::crazy::szok:

czop mi wypada, bo galareta ze mnie wyleciała... a tak to leci, bo chyba zwieracze mi puszczają...:baffled: wątpie czy to wody... Myślę, że bym poznała... Nie chce sie nakręcać, z reszta sama czuję, że sie jeszcze pomęcze...:zawstydzona/y:po prostu wpadłam w jakąś deprechę i nie mam na nic ochoty... :sad: w razie czego do szpitala zdąże dojechać, ale to na pewno nie czas... :no2:

Asiowo ty tu głupot nam nie opowiadaj tylko jedź na kontrole do szpitala!!! Snoopy też twierdziła że to jeszcze nie czas a jednak to był ten czas... Skontrolować nie zaszkodzi, a jak cieknie to mogą być wody a i dzidzia może cie zaskoczyć i wyskoczyć że telefonu do ręki chwycić nie zdążysz... więc pakuj sie z brzucholem do taxi i rura do szpitala... Tam ci powiedza czy to to a jak będzie nie to to do domku sobie wrócisz...

A ja dzisiaj setny dzień na zwolnieniu chorobowym... A jeszcze ponad sto przedemną... zanudze sie tutaj... Wiem że jeszcze mam czasu a czasu ale czy któraś z was orientuje sie jak sie zasiłek rehabilitacyjny załatwia i ile go jest? HELP ME

Ostatnia edycja:
Kasia, ja to widziałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Asiowo, mi wypadł czop 2 tygodnie przed porodem:-p, ale czasem to też jest oznaka zbliżającego się wielkimi krokami porodu. Przemyśl to, bo może rzeczywiście rodzisz, to że nie masz silnych skórczy o niczym nie świadczy. A pojedziesz, zrobią KTG i będziesz wszystko wiedziała. Może odeślą Cię do domu, ale będziesz wiedziała co jest grane:-).

Aniu to skandal prawda...? Jak dla mnie to ten mecz jest wygrany... Wzieli sie ładnie do roboty to ich su...syn załamał... Wyjść z grupy szans i tak nie mieliśmy a ten mecz i tak wygraliśmy jak dla mnie... Tzn szansa nadal jest... Ale to już trzeba dużą gotówką dysponować :p tak jak austria przed wczorajszym meczem :wściekła/y:

Ahoj!:)

Asiowa jak to napsiała Kasia rura do szpitala! (rozwalił mnie ten tekst:D:D)

Kasia jak mi ciesnienie podskoczyło przy koncowce tego meczu no szok! Zirytował mnie ten sedzia jak nie wiem, az K mnie wyganiał z pokoju bo powiedział ze za bardzo sie tym meczem przejmuje... a to nie moja wina ze ja zagorzały kibic jestem:) hihi

Jak wam kobitki mija dzień??
Co dzis na obiad?

Kurde tak jakoś nudno w domku, ale juz wole w domku siedziec niz w szkole...:):)

buśka:)

reklama
Zywa ja juz pisalam ze robie mlode ziemniaczki,salat z zielonej salaty i ogorkiem a dotego rybka-filet z mintaja w mojej panierce :-)
wlasnie skonczylam ziemniaki a Lucja salate,zaraz biore sie za filety !!!!

Kasia ja sie znam conieco o zasilku pielegnacyjnym :nerd:
a co do meczu to logiczne ze austria przejcie dalej nawet nie dlatego ze ma kase ale jest wspolgospodarzem , taka to juz polityka sportu jest :laugh2:
zreszta ja pilki noznej nie lubie !!

Do góry