reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
I jestem znowu :) filek zasnal a ja piore :p i przygotowuje obiadek :) A wy jak tam ??

Z tym seksem to zgadzam sie z KasiaF87 :) moi znajomi nie mogli przez cala ciaze uprawiac seksu i co ??? i byl przy niej i nie poszedl do innej zaspokoic siebie !!! Uwazam ze jezeli facet kocha to nigdy nie zdradzi:) Ale Zywa dobrze gada ze trzeba sie sznowac i jak on wie ze mu ujdzie plazem nawet jak pojdzie do innej to ma to w nosie :/ skaplikowane :D:D: czyli femme fatal ma po czesci racje :D:D

Madzia wybacz ze to powiem ale postaw wkoncu na swoim pokarz ze bez niego tez umiesz zyc !!! Ze nie jest jedyny na swiecie :/ Nie mowimy tutaj ze jeste glupia ale szanuj sie ! bo ja sama sie nie bedziesz szanowac to nikt tego nie bedzie robil :/ Kopnij Go w dupe zrob ten test i udowodnij mu ze to jego dziecko ( oczywiscie za test niech placi on ):p Wtedy mu pokarzesz kto tutaj jest gora !!a co do jego mamy trzeba bylo powiedziec prawde bo pozniej tak odkreci kota ogonem ze to z Ciebie przed nia zrobi ta zla ! aco do alimento to nie popuszczaj zawsze mozesz dziecku odkladac te pieniazki na przyszlosc na lepszy start w zyciu jezeli Ty nie bedziesz chciala nich korzystac :) Trzymja sie cieplo i nie poddawaj:)

Ona mika wlasnie chyba tak zorbie ! narazie dzwonila do jej matki co u niej mieszkala i babka o niczym nie wiem mowi ze ona mowila ze wszytsko ureguklowane itd ! Ma dzwonic do mnie wieczorem i zobaczymy! a moj R juz dzwonil do niej ale nie odbiera :/Co za ludzie :/ koszmar ja to bym spac po nochach nie umiala jakbym nie zaplacila komus za cos lub mial dlugi nie potrafie zrouzmiec!

Chwilami dokładnie ! trzeba walczyć o swoje :-)

ja bym nie walczyła ze względu na to żeby go po prostu już nigdy nie widzieć i nie mieć z nim nic wspólnego a tak to niestety jakoś będziemy musieli się kontaktować pewnie no ale nie ma co ! sama sobie dziecka nie zrobiłam i nie tylko ja ponoszę za nie odpowiedzialność ! :-)

oleńka19 - my mamy podobne terminy beka będzie jak się spotkamy w tym szpitalu jeszcze :-p:-)

Miska, jeśli chodzi o Twoich znajomych to oni oboje byli napewno odpowiedzialni i ze soba rozmawiali, grunt to zaufanie:tak:. A i co do alimentów masz rację, jak nie chce madzia z nich korzystać to niech lokuje na koncie, w przyszłości się przydadzą. Pytanie tylko, czy on będzie płacił:baffled:. Poza tym najlepiej zaraz po porodzie (i tu rada nie tylko dla madzi) uderzyć do sądu, złożyć wniosek o ustalenie ojcostwa i alimenty i koniec! A jak się tatusiowi szanownemu nie podoba to niech złoży o zaprzeczenie ojcostwa i zapłaci za badania. Ale jak się okaze, że to jego dziecko, to niestety ale już do końca będzie na przegranej pozycji, bo się wyparł własnego dziecka:crazy:.
Femme fatal, ja na początku też chciałam zabronić Hani tacie widywać się z nią, nie chciałam go widzieć, alimentów od niego itp. Ale czas leczy rany a dziecko pomaga dojrzeć do pewnych rzeczy i wiele zrozumieć:tak:. Sama zobaczysz:-).

miska ja też bym nie umiała spać jakbym wisiała coś komuś :baffled: nie lubię pożyczać, wręcz niecierpię i robię to tylko naprawdę jak już muszę ale nie oddać?? niedopuszczalne :tak:

PS

muszę się znowu pochwalić ale mam z czego :)

neurologia na 5
reumatologia na 5
anatomia na 4 przy poprawce :baffled: ale ważne że zaliczona
egzamin z fizjologii (1 z 2 najcięższych w tym roku) zaliczony na 5 :szok::szok::szok: miałam tylko 2 błędy :szok: wiem wiem master ze mnie ;-):-D

Oj jaaaaaaa, Chwilami ale z Ciebie KUJON:-D:-D:-D. Z kim ja się zadaje:-p:-D:rofl2:, żarcik;-).
Ciekawe co u firanki i jej malutkiej:-(. Pewnie w szpitau nadal, oby było już lepiej.
Snoopy, gdzie jesteś kobieto?? Pewnie w nocy będzie nadrabiać te kilkanaście stron:-p:-D. Ale sama pisała wczoraj, że się nudzi w nocy:laugh2:.
A tymczasem ja się zbieram do domku, ufff. Jeszcze 15 minut i zmykam wcześniej:-D. Tylko ciiii;-).

Zywa no rozmawiali duzo bardzo duzo :) a z ta rada o alimenty to dobry pomysl niech pozniej zaprzeczy !!! A jak juz sie wyprze dziecka to juz jest dnem totalnym :/

Chwilami to Ty jakis robokop jestes czy co?? No gratuluje :) Wiecej takich sukcesow :)

No to zywa papapa ,:)

zywa nie jestem kujonem :wściekła/y::-p a że regularnie się uczyłam przez cały rok (bo musiałam a nie chciałam) to wystarczyła jedna nocka żeby sobie wsjo przypomnieć :-p

a ktoś Cię kontroluje o której przychodzisz do pracy i kiedy wydzodzisz?

tak sie właśnie zastanawiałam co z firanką

No to zywa papapa ,:)
Papa, do jutra do 9 rano hahaha, bo ja znów w pracy:crazy:. Ale tylko do godziny 15. Później sobota i niedziela wolna, więc odpoczniecie ode mnie:-p.
Chwilami, niby nie, ale to jest jednak internet, może oni gdzieś tam w systemie mogą sprawdzić o której się ze stronki wylogowałam.. Nie wiem, nie znam się, ale 15 minut chyba nie robi hehe:-D:-p.
Dobranoc:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry