reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bylo wesolo :p smial sie ze strzelam kapiszonami :p :) a on taki bezbronny bo nia ma czym strzelac :p

Damian mi spijal mleko :p ile razy latal z szklanka kawy i sie wyglupiaj nalej no mleka bo niechce mi sie isc do sklepu :p

ja pod prysznic wchodzilam puszczalam mily strumien na piesii i masowalam piersii mleko samo uciekalo bez wiekszych trudow :)

fikusek no my tez biegunkowo Nawet kot! :( tylko Damian zdrow, a w niedziele wylatujemy i mam nadzieje ze zdrowe juz bedziemy :)

reklama
Daff co do sterowników to propunuje zrobić tak: wejść w panel sterowania => system => z boku jest taka zakładka menadżer urządzeń rozwinąć drzewko i wejść w kartę bezprzewodową i odinstalować sterownik, potem zobaczyć jaki jest model tej karty i ściągnąć z innej strony i zainstalować :)

Ja jestem ciekawa co tam u confounded!!!!
nie ma jej i nie ma....
czyby naprawde posluchala meza? to dla mnie głupota. mam nadzieje ze sie do nas odezwie.

clio - to juz wiesz jaka masz misje na dzis :tak: i dzieki za info od ixi, wspaniale, ze bole ustapily, trzymam kciuki oby tak dalej i do domu :tak:

Daff -cos przegapilam? Czyzby maz Confounded zabronil jej pisac na forum...?

Daff co do sterowników to propunuje zrobić tak: wejść w panel sterowania => system => z boku jest taka zakładka menadżer urządzeń rozwinąć drzewko i wejść w kartę bezprzewodową i odinstalować sterownik, potem zobaczyć jaki jest model tej karty i ściągnąć z innej strony i zainstalować :)

jak przyjdzie mi z laptopem to sporubje i tak jeszcze raz......
bo juz napprawde nie mam pomyslu.
dzialalo i nagle nie dziala.
juz nei raz robilam mu foramata i zawsze wszystko bylo si a teraz?
w ogole takiego vira mial ze szok nic nie mogl zrobic.. jak tylko chcial wejsc w moj komputer znikalo wszystkie ikony z pulpitu nie mogl nic zrobic. jak chcial cos przekopiowac by nie stracic to nie mogl bo rzekomo za malo pamieci bylo do wykonania tej operacji. hahah no szok

edit:

Asheara - tak przegapilas;p
kiedys ona anm opisala conieco na zamknietym i jej maz mial zal do niej ze pisze o prywatnych sprawach i ze ma juz tu z nami nie pisac.

Temperatura zbita,mały śpi.
Znów ta jesień i się zaczyna chorowanie:(
Clio- ja nie mogłam dostac tej herbatki z liści malin nigdzie. Próbuj,bo jestem ciekawa czy działa.

reklama
Do góry