A
Asiowo
Gość
hihi... dobre!!!! hi hi...:-)a jak zrywalam kiedys z Ala czeresnie to podeszla i powiedziala ..ze Jej tez sie naleza czeresnie bo korzenie czerpia soki z jej gleby..![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi... dobre!!!! hi hi...:-)a jak zrywalam kiedys z Ala czeresnie to podeszla i powiedziala ..ze Jej tez sie naleza czeresnie bo korzenie czerpia soki z jej gleby..![]()
Asiowo, a bo ja miałam tak jaj Ty, byłam ociężała, puchły mi nogi, bolały plecy, marzyłam żeby już urodzić, ale moja Hania cierpliwie czekała do terminu. No i już by6m chciała w galerii zdjęcia nowego członka naszej wirtualnej rodziny zobaczyć:-). A Twoich postów nigdy dość;-):-).
Może do mnie ta burza przujdzie.