reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A mi sie coś dzisiaj brzuszek napina... Jeszcze nigdy w sumie tego nie miałam...

Dodzwoniłam sie do szkoły rodzenia... A babka mmoże mnie wziąźć dopiero na wrzesien... cyba że jakaś co jest w 36tyg ciąży odpadnie... Ale jestem zła... Najbardziej na siebie!:wściekła/y::wściekła/y:

Witam!

Ja z samego rana byłam dzisiaj z mamą na zakupach no i kupiłam wkońcu butki na wesele. I to takie jak chciałam co nie było ostatnio rozmaru.. No i kupiłam sobie jeszcze ładne klapeczki do wyjścia tak na lato, bo nie miałam takich ładnych bucików. No i jeszcze kupilam sobie koszulę do szpitala zapinaną od góry na guziczki (polowałam na taką od dawna, ale nie mogłam znależć żadnej ładnej a dzisiaj mi mamusia wypatrzyła). No i ogólnie jestem zadowolona z dzisiejszego dnia (choć jeszcze go pół zostało). I kończę wcinać truskaweczki ze śmietaną i cukrem. Mniam..

Asiowo ale Ci zazdroszczę tej burzy i deszczu.. U mnie ostatnio tak duszno i sucho.. Oj ile ja bym dała żeby deszczyk popadał..

polna_N bo z niektórymi sąsiadami są takie dziwne akcje. Coś o tym wiem, bo kiedyś sąsiad mojego G. zadzwoniła po policję że mój G. ukradł komuś samochód i jeździ bez prawka. No i policja podjechała na jego wieś i jak wracał z pracy to go zatrzymali i sprawdzali wszystkie dokumenty.. Ale się zdziwili jak się okazało że to jego samochód i że ma prawko.. A sąsiad to wogóle wcześniej jeszcze go podawał pare razy do sądu tak bez przyczyny.. A jak na rozprawie kazali mojemu G. podać swój nr kom to tamten jego sąsiad już chciał go zapisać żeby znowu go o coś oskarżyć, a mój G. tak na całą salę powiedział że nie życzy sobie żeby ten pan (chodziło o sąsiada) zapisywał jego nr. To się wszyscy na tego starego (sąsiada) spojrzeli i się śmiali:tak::-D

femme fatal musisz być silna! Nie możesz się martwić i smucić bo dzidzia wszystko wyczuje. Jesteś szczęśliwa i niech tak zostanie a tamten palant za póżno się obudził. Jego strata!!

Asiowo, to niech będą grzmoty z piorunami, może coś się zacznie dziać i urodzisz:-).
Polna, dobre, soki z jej gleby:-D:-D.
Kasia, nie martw się, może jakaś szybciej się rozpakuje i Cię wezmą;-). Choć ja nie chodziłam i wcale nie chciałam w sumie.

Asiowo Ona to wogole jest pokrecona ,jak cos tam mowi do mnie to ja nawet sie nie odzywam bo po co sie denerwowac :happy: ale nie powiem jak chodzilam w ciazy to ani slowa nie powiedziala na moj temat !!

KasiaF87 u Was SZR jest za darmo jak sobie przypominam ? ja Ci powiem ze moja kuzynka jak mieszkala w Krosnie to tam tez bylo za freee to jak juz byla w 3 miesiacu to sie zapisywala i akurat ostatnie miejsce zajela !! ale NIC sie nie martw bez SZR tez sobie poradzisz ;-)

Galarecia ja sie tylko zastanawiam jak to bedzie gdy sie juz wprowadzimy do domu bo wtedy to bedziemy mieszkali naprzeciwko Niej !! Ona potrafi o byle gowno sie czepic ale czlowiek nic na to nie poradzi bo ma zolte papiery !!

Ostatnia edycja:
burza poszła dalej... może do was dojdzie:-)

Kasiu... nie martw się, mi nawet ginka powiedziala, że szkoła rodzenia to jedno, a poród to drugie... i nie raz te bez szkoły lepiej sobie radzą:-)

Galercia gratuluje udanych zakupów:-)

Aniu... a dlaczego Ty tak chcesz, żebym już sie rozpakowała?! :-p Mam już dość moich postów?! :-p:-):happy:

Polna... świetna ta kobita... hi hi:-D:-D:-D

Asiowo, a bo ja miałam tak jaj Ty, byłam ociężała, puchły mi nogi, bolały plecy, marzyłam żeby już urodzić, ale moja Hania cierpliwie czekała do terminu:-D:-D. No i już by6m chciała w galerii zdjęcia nowego członka naszej wirtualnej rodziny zobaczyć:-). A Twoich postów nigdy dość;-):-).
Może do mnie ta burza przujdzie:confused::-D.

Asiowo, a bo ja miałam tak jaj Ty, byłam ociężała, puchły mi nogi, bolały plecy, marzyłam żeby już urodzić, ale moja Hania cierpliwie czekała do terminu:-D:-D. No i już by6m chciała w galerii zdjęcia nowego członka naszej wirtualnej rodziny zobaczyć:-). A Twoich postów nigdy dość;-):-).
Może do mnie ta burza przujdzie:confused::-D.

uff, to dobrze, bo juz sie martwilam:-p:-p:-p
Ja sie modle, żeby mała przyszła na swiat najpozniej w terminie... nie chce przenosić!!!:szok::szok::szok: choc w rodzinie to normalne, ze sie przenosi... niestety:-p Ale gadam sobie z małą, że tutaj też jej bedzie dobrze, może uda mi sie ja przekupić:-):-):-) Dziś jakoś humorek mi dopisuje... fajnie:-D

Asiowo, dobry humor do podstawa:tak::-). A ja się cieszę, że jesteś, bo to dopiero 13 godzina a gdzie tu do 21:szok:. Po 15 ma przyjść Hani tata z alimentasami, może czas mi szybciej zleci jak se z nim pogadam:-D.
A jakie Ty imie dajesz swojej dzidzi? Ba zapomniałam:zawstydzona/y:.

reklama
Ale naprodukowalyscie od rana:-)

My przed chwila wrocilismy .. Paszporty odebrane.. oczywiscie do urzedy szlismyw tym najwiekszym deszczu.. Lena sie smiala:-D:-Dze tak biegamy:-D teraz tylko czekac na wyjazd:tak:

Asiowo bidulka z Ciebie, ja tez modlialam sie zeby urodzic szybko.. na szczescie w szpitalu w dzien terminu ruszylo sie i w nocy Lena byla z nami - na szczescie:-D:tak:
Najwazniejsze ,z e humorek lepszy, bo wtedy jestes odprezona i zadowolona a to sluzy dziecku.. a bedziesz rodzic u siebie w Rudzie tak??

Do góry