reklama
C
clio87
Gość
a ja mam uczte brzoskwiniowo babanową za chwilę ćwiczenia kąpiel i masażyk
jak ja sie nudzę .......
jak ja sie nudzę .......
ja tez musialam lezec:/hehe ja w ciazy spalam pewnie ok 18 godz na dobe no i tak lekarz kazal lezec w lozku wiec tak spalam..
sluchaj moja znajoma ziemniaki tarla i wody jej odeszlyVegas chęci to chyba za mało dzisiaj poćwiczę trochę moze coś ruszy ... a szwagierka ile jej zostało?
ale tu cicho
jak tam nasze dwupaki sie czujecie??!! czekam w koncu na wiesci o rozpakowaniu
u nas dzien jak co dzien, jutro wypuszczamy sie na zakupy..w koncu i musimy wyslac paczke do uk....yh...K jedzie juz za 2 tyg. a ja mam coraz wiekszego stresa i ciezko mi w to uwierzyc!
PATRYCJA- jak dziecko nie edzie chcialo raczkowac to na sile niczego nie nauczysz, sa dzieci ktore nie raczkowaly i tez zyja...
fikusek1988
Mama Alanka:)
Kasia a ty czemu musialas lezec?
bo mi sie szyjka macicy skracala, i dlatego nie moglam, i bralam leki rozkurczowe, a ja zamiast lezec to do pracy latalam jeszcze i w 6 mies. skurcz mnie zlapal az lzy w oczach mialam....i sie bealam ze cos jest nie tak, az do szpitala pojechalam, ale to sie juz nie powtorzylo, ale mialam nauczke:/
a Ty FIKUSKU tez sie skracala szyjka??
a Ty FIKUSKU tez sie skracala szyjka??
C
clio87
Gość
ja np byłam dzieckiem nie raczkującym
dobra ćwiczenia kąpiel masaż sex dzisiaj wypróbuje wszystko byle już być po
lecę moje drogie jeżeli Ixidixi sie do którejś odezwie piszcie a wam życzę miłego wieczorka
dobra ćwiczenia kąpiel masaż sex dzisiaj wypróbuje wszystko byle już być po
lecę moje drogie jeżeli Ixidixi sie do którejś odezwie piszcie a wam życzę miłego wieczorka
reklama