Lolkak ale to nie masz co narzekać, miałam tak jak ty nic nie czułam do dnia porodu obudziło mnie tylko sączenie jak pojechałam do szpitala to babka była pewna ze to czop tylko a KTG było zerowe żadnych skurczy a na fotelu okazało się, że ja już w połowie jestem więc życze Ci żebyś miała nawet szybciej ;-) A z ciuszkami to lepiej, że swoja bo nie ma co od szpitala wymagać żeby jakieś piękne mieli a tak to masz swoje i jest ok ;-)
Misia przy takich dziewczynach jak ty to się czuje jak jakaś ciamaja bo ja nic sama nie zrobie
A ja się dzisiaj zachowuje gorzej niż kobieta w ciąży, najpierw zjadłam śniadanie potem zrobiłam kogiel-mogiel sobie a jeszcze przed chwilą budyń i rozdzieliłam na mniejsze miseczki żeby jeden zjeść ciepły a drugi zimny
Misia przy takich dziewczynach jak ty to się czuje jak jakaś ciamaja bo ja nic sama nie zrobie
A ja się dzisiaj zachowuje gorzej niż kobieta w ciąży, najpierw zjadłam śniadanie potem zrobiłam kogiel-mogiel sobie a jeszcze przed chwilą budyń i rozdzieliłam na mniejsze miseczki żeby jeden zjeść ciepły a drugi zimny