reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
to takie zboczenie byc ostroznym pozatym forum jest od tego ze kazda moze pisac co mysli i nie musi sie z tym kryc. Ja jestem szczera moze nawet za bardzo a dalej ci nie wierze... bo mam twoj zrzut ekranu gdzie napsialas ze lekarz wyliczyl ci termin na 25 maj a teraz piszesz ze lekarz powiedział ze okolice kwietnia! Znow sie pogubilas.. hmmm a moze znow sie pomyliłaś? sorry ale ja nie wierze!

pozatym jest jeszcze kilkarzeczy ktore wyłapałam u ciebie ze raz piszesz tak a raz inaczej. bede sobie obserwowac moze jeszcze na czyms sie sypniesz. oczywiscie nic nie mam przeciwko zebys pisala tu czy gdzies indziej jak najbardziej pisz.. ale kazdy troll zostanie złapany na sowim trollowaniu.

dziwi mnie fakt jeszcze ze skoro kweitniowka jestes to czemu nie dolaczylas do dziewczyn z kwietnia 2011 tylko zalozylas nowy watek maj2011 skoro majowka nie jestes tylko okolice kwietnia jak sama napisalas. Wg mnie wcale sie w terminie nie sypnelas tylko nie liczylas poprostu ze ktos moze Cie obserwowac zwlaszcza ze my tu ostatnio mamy troche klamczuszkow!

Bylam juz u dwoch lekarzy!i jeden powiedzial ze mam na maj a drugi ze na kwiecien.A skoro (jak ty to mowisz)TROLUJE to powiedz mi czy od dawna mialabym tu konto??czy pisalabym do dziewczyn ze staram sie z moim chlopakiem o dziecko??czy pisalabym im o kazdym moim przezyciu?o kazdej nadzieji na ciaze?Myslisz ze jestes tu dluzej to masz wieksze prawa?otoz nie.kazda z nas ma tu takie samo prawo.a poza tym ja niemam zadnego obowiazku tlymaczenia sie przed toba.naskakujesz na ludzi na Filip z konopi i gnoisz ich z gory na dol.niemysl sobie ze tylko ty jestes taka ''szczera do bolu''...

Marta :) ja ci wierzę;-)

ixi gratulacje dla mamusi! :-)

Dziewczyny no i tak szczerze, jak pisłam wczoraj,nie naskakujcie na nowe dziewczyny bo naprawde moze im sie przykro zrobic.... kiedys na innym forum na mnie podobnie naskoczyli i co... mi sie zrobilo glupio i wolałam sie juz nie pokazywac, choc wszystkim napisalam prawde... cóż... :dry:
To jest forum, troszke zaufania na początek wystarczy,a jak później cos bedzie nie tak to dopiero naskakujmy;-)
No i takie pytanie: co to są tak naprawde te trole? jakie majazadanie itd? bo ja nie kumam?:) czemu je tak tropicie?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Daf i Marta to czy sobie wierzycie czy nie to wasza prywatna sprawa... prosze to załatwiać na pw, bo z watku robi sie pole walki nie długo bedziemy oglądac tu pustki jak tak dalej pójdzie bo afera goni aferę....

A no mama biedna.. płakała i cały czas mówiła że ją boli :( i nie szło się z nią dogadać..
Ale to było tuż po przebudzeniu.. jeszcze przed przewiezieniem na oddział. Pewnie jutro bedzie lepiej.. :)

Dziewczyny Daf i Marta to czy sobie wierzycie czy nie to wasza prywatna sprawa... prosze to załatwiać na pw, bo z watku robi sie pole walki nie długo bedziemy oglądac tu pustki jak tak dalej pójdzie bo afera goni aferę....
dokładnie :tak:

A no mama biedna.. płakała i cały czas mówiła że ją boli :( i nie szło się z nią dogadać..
Ale to było tuż po przebudzeniu.. jeszcze przed przewiezieniem na oddział. Pewnie jutro bedzie lepiej.. :)
Oj biedna... no napewno z kazdym dniem bedzie lepiej choc po cesarce zazwyczaj jest gorzej niz po naturalnym ;-)zalezy od kobiety podobno:)

edit: i zaraz nam pyknie "2800" strona :-D

Ostatnia edycja:
ixi Miała cc wiec nie czuła sie najlepiej na poczatku ale z czasem będzie ok:-)
Eliza ciekawe kto bedzie tym szczesliwcem i napisze na 2800 stronie pierwszego posta:-p

No zrobilam test niestety jedna krecha jak wol :wściekła/y: Zawsze pod gorke ale sproboje jeszcze we wrzesniu zrobi drugi i zobaczymy....Piersi to mnie tak bola ze mam wrazenie ze peknal i mam ciagle temperature ciagle powyzej 37.... Nie wiem wkurza mnie to wszystko.....:wściekła/y:

reklama
nie,zadnej wojny niebedzie.poprostu tak jakby Daffodill nigdy sie niepomylila.Niewiem o co ci chodzi,ze niby was oklamuje ze w ciazy niejestem??prosze bardzo...zrobie zdj testow i je tu wkleje,a jak dostane wydruk z USG to tez go tu wkleje moze wtedy Daffodill wrzuci na luz i uwierzy.a jesli nie to trudno,ja niejestem tu po to zeby komus cos udowadniac,bo to ze ja sie dziele z wami tym ze jestem w ciazy to jest tylko i wylacznie moja dobra wola i zapewaniam was ze nierobie tego dlatego zeby kogos oszukiwac!a jezeli jeszcze jakas ma watpliwosci to juz nic na to nieporadze...

ty mi nic nie udowadnbiaj! porpostu nie wierze i tyle. mam do tego prawo. ja zadnej wony nie zmaierzam toczyc bez przesady. poprostu nabylam uprzedzenie po tych niejasnosciach i tyle. zrazilam sie.

Do góry