reklama
E
EwciaM
Gość
EwciaM mnie trzy testy wychodziły na nie a jednak byłam w ciazy, ale nie chce ci robic nadziei, tylko pisze ze testy nie zawsze mówią prawdę.
Obys kochana miala racje...Narazie przestane o tym myslec zajme czyms innym glowe bo oszaleje.Kupilam sobie Folik i magnez z witamiba B6 i biore no zobaczymy....
confounded
Fanka BB :)
lolkak no u nas to zależy od szpitala, w niektórych SR jest za darmo, my płaciliśmy 100zł. Ale poród rodzinny był za free:-) no a 1000zl to duzo. Jak się czujesz tak w ogóle? zniecierpliwiona?:-)
Ixi gratulacje :-)
Elizka no te trolle to osoby, które np wyłudzaja zdjecia, dane osobowe, były przypadki, że jakaś mama zobaczyła zdjęcie swojego dziecka na innym forum... albo np piszą tutaj, ze są w ciąży/mają już dzieci a tak naprawdę to gówniary, którym się nudzi:-)
Ixi gratulacje :-)
Elizka no te trolle to osoby, które np wyłudzaja zdjecia, dane osobowe, były przypadki, że jakaś mama zobaczyła zdjęcie swojego dziecka na innym forum... albo np piszą tutaj, ze są w ciąży/mają już dzieci a tak naprawdę to gówniary, którym się nudzi:-)
Liza
ixi Miała cc wiec nie czuła sie najlepiej na poczatku ale z czasem będzie ok:-)
Eliza ciekawe kto bedzie tym szczesliwcem i napisze na 2800 stronie pierwszego posta
no akurat Tobie sie to udało
confouded aha. dzieki za odp
Ewcia trzymam kciuki;-) ]
Liza
heheElizka Ty wiesz ze nie zauważyłam?? myślałam ze jeszcze strona!!
a ja mam 28000 post
misia92
mamusia Michasia
xMartax witaj. gratulacje fasolki...;-)
ewcia test testem a ja trzymam kciuki żeby sie mylił...;-)
Elizka u Ciebie to ten sam wietr co u mnie na pewno... wieje wieje i nie chce przestać ale dla mnie to dobrze bo lubie oddychać świeżym powietrzem.
ixi Duży braciszek....gratulacje dla mamy.
lolkak Ty to już pewnie jak na szpilkach siedzisz i czekasz kiedy sie zacznie????
nie mam siły na nic nie chce mi sie pól dnia spędziłam w kuchni ale chociaż wszyscy zadowoleni...;-)
ewcia test testem a ja trzymam kciuki żeby sie mylił...;-)
Elizka u Ciebie to ten sam wietr co u mnie na pewno... wieje wieje i nie chce przestać ale dla mnie to dobrze bo lubie oddychać świeżym powietrzem.
ixi Duży braciszek....gratulacje dla mamy.
lolkak Ty to już pewnie jak na szpilkach siedzisz i czekasz kiedy sie zacznie????
nie mam siły na nic nie chce mi sie pól dnia spędziłam w kuchni ale chociaż wszyscy zadowoleni...;-)
reklama
EWCIA ja miałam ostatnia miesiaczke pod koniec stycznia 2009 bo pzoneij tabletki anty zaczelam brac i wszystko sie pokrecilo jednak wg lekarza wyliczen i wieku ciazy wyszylo ze musialaby przypadac miesiaczka jakos na 2 marca a poczecie wlasnie w granicach 17 marca. robilam test pod koniec marca ze wzgledu na brak miesiaczki i wyszla 1 kreseczka.. pozniej drugi robilam jakos kolo 15 kwietnia czyli minal juz meisiac i nadal brak ciazy... a zrobilam pozniej 29 kwietnia i wyszly 2 kreseczki. Poszlam do lekarza 30 kwietnia i okazalo sie ze jestem w 8 tyd i 3 dniu ciazy wiec jak sama widzisz przez prawie 8 tyg moja ciaza dla testu byla niewykrywalna.