reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EwciaM mnie trzy testy wychodziły na nie a jednak byłam w ciazy, ale nie chce ci robic nadziei, tylko pisze ze testy nie zawsze mówią prawdę.

reklama
EwciaM mnie trzy testy wychodziły na nie a jednak byłam w ciazy, ale nie chce ci robic nadziei, tylko pisze ze testy nie zawsze mówią prawdę.

Obys kochana miala racje...Narazie przestane o tym myslec zajme czyms innym glowe bo oszaleje.Kupilam sobie Folik i magnez z witamiba B6 i biore no zobaczymy....

lolkak no u nas to zależy od szpitala, w niektórych SR jest za darmo, my płaciliśmy 100zł. Ale poród rodzinny był za free:-) no a 1000zl to duzo. Jak się czujesz tak w ogóle? zniecierpliwiona?:-)
Ixi gratulacje :-)
Elizka no te trolle to osoby, które np wyłudzaja zdjecia, dane osobowe, były przypadki, że jakaś mama zobaczyła zdjęcie swojego dziecka na innym forum... albo np piszą tutaj, ze są w ciąży/mają już dzieci a tak naprawdę to gówniary, którym się nudzi:-)

xMartax witaj. gratulacje fasolki...;-)
ewcia test testem a ja trzymam kciuki żeby sie mylił...;-)
Elizka u Ciebie to ten sam wietr co u mnie na pewno... wieje wieje i nie chce przestać ale dla mnie to dobrze bo lubie oddychać świeżym powietrzem.
ixi Duży braciszek....gratulacje dla mamy.
lolkak Ty to już pewnie jak na szpilkach siedzisz i czekasz kiedy sie zacznie????

nie mam siły na nic nie chce mi sie pól dnia spędziłam w kuchni ale chociaż wszyscy zadowoleni...;-)

reklama
EWCIA ja miałam ostatnia miesiaczke pod koniec stycznia 2009 bo pzoneij tabletki anty zaczelam brac i wszystko sie pokrecilo jednak wg lekarza wyliczen i wieku ciazy wyszylo ze musialaby przypadac miesiaczka jakos na 2 marca a poczecie wlasnie w granicach 17 marca. robilam test pod koniec marca ze wzgledu na brak miesiaczki i wyszla 1 kreseczka.. pozniej drugi robilam jakos kolo 15 kwietnia czyli minal juz meisiac i nadal brak ciazy... a zrobilam pozniej 29 kwietnia i wyszly 2 kreseczki. Poszlam do lekarza 30 kwietnia i okazalo sie ze jestem w 8 tyd i 3 dniu ciazy wiec jak sama widzisz przez prawie 8 tyg moja ciaza dla testu byla niewykrywalna.

Do góry