motylicaja
Fanka BB :)
motylicaja brak szans, w sobote na działke pojechalismy po 16 a od tamtej strony o tej porze ani grama słonca:/ a z reszta zawsze czapek mu daje na słonko
nio tak to napewno nie przez to....
hej mamuśki
nadrobiłam was oczywiście ale zanim skończyłam czytać to już zapomniałam co miałam napisać.
ewi umi kciukasy za dzieciaki żeby sie jak najszybciej wyleczyły
misia o jak fajnie urodziny w mikołajki... ja 18 nie miałam ale za to 17 miałam lepszą niż nie jedna 18. robiłam z koleżanką ognisko w lesie w majowy weekend. było ok 60 osób ( połowa bez zapro, ale z prowiantem) polana na srodku lasu komputer głośniki tort ( mamusia mi pomogła) prąd ciąginęty od mojej cioci mieszkającej z jakiś kilometr dalej przedłużaczami przez pola, ale wrazenia niezapomniane...;-)
kiniorek no i git wszystko poszło dobrze. po co sie było martwić??
co do straszenia to byłam dzis na USG i będzie Michaś.....;-)
no a tak poza tym to własnie pani dr która mi robiła to USG powiedziała ze Michaś jest troche za mały jak na swój wiek. położenie głowkowe
B.P.D. = 33tyg
F.L.=30 tyg
A.C= 29 tyg
nie wiem dokładnie co to oznacza bo mi nie powiedziała ale 8 mam wizyte u mojego gina i sie okaze on mi powie na pewno.
GRATKI KOCHANA:*:*
Czesc
W sumie nie wiem jak zaczac, wiec zaczne od poczatku.
Pisalam tu w sierpniu 2009 r., jak zaszlam w ciaze przez rok milczalam, a teraz postaram sie bywac tu regularnie. Mam 19 lat i kochango synka Kubusia ma 4,5 m-sc urodzil sie 7 kwietnia 2010r .
To moze tyle jak na poczatek![]()
witamy:*
wiecie co nurtuje mnie Kto to byla ta Andzia16.....!? albo mniejsza o to byla i sobie poszla