reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cherie mieszkasz na podkarpaciu a ja w okolice Polańczyka na wakacje jeżdżę bo rodzice tak koczują :p :)

Vegas kiniorek fikusek
my jakoś mieszkamy blisko SaSaSa :0)

a wanna jest cool :D taka mała perwersja :p hihi
widzę że nasi partnerzy mężowie i towarzysze uwielbiają mizianie po pleckach :) na mnie B potrafi tak spojrzeć " no jak to nie pomiziasz" i nie mogę mu odmówić :p

mówię dobranoc zaczynam pracę nad porodem :D trzymajcie kciuki bo jak mnie skurcze dopadną to zacznę chyba płakać :p

reklama
Cherie mieszkasz na podkarpaciu a ja w okolice Polańczyka na wakacje jeżdżę bo rodzice tak koczują :p :)

Vegas kiniorek fikusek
my jakoś mieszkamy blisko SaSaSa :0)

a wanna jest cool :D taka mała perwersja :p hihi
widzę że nasi partnerzy mężowie i towarzysze uwielbiają mizianie po pleckach :) na mnie B potrafi tak spojrzeć " no jak to nie pomiziasz" i nie mogę mu odmówić :p

mówię dobranoc zaczynam pracę nad porodem :D trzymajcie kciuki bo jak mnie skurcze dopadną to zacznę chyba płakać :p

pracuj pracuje:)
ja ogolnie ma daleko do ciebie bo mieszkam w okolicach lublina ale w jaworznie mam rodzinke:p

Ja pracowalam nad porodem seksem, masowaniem sutkow, sprzataniem, dzwiganiem i d.upa. Gdyby nie cesarka dzien po terminie to bym przenosila. Eh ide spac. Dobranoc laski:*

a ja nie robilam nic i na 3 dzien zglosilam sie na wywolanie i powiedzialam ze nie wyjde z tad nawet jak mnie nie przyjma i 2 dni pozniej urodzilam po kroplowkach:D

Vegas A jesteś pewna?? Może zbieg okoliczności...Ja robiłam wszystko i co?? Urodziłam w dniu wyznaczonego terminu...
hmm tylko przed wywoływaniem byłam u ginki i mówiła, że urodzę najwcześniej na Wigilię bo szyjka się pięknie trzyma i nie było żadnego rozwarcia:)

hmm tylko przed wywoływaniem byłam u ginki i mówiła, że urodzę najwcześniej na Wigilię bo szyjka się pięknie trzyma i nie było żadnego rozwarcia:)
Ja byłam dwa dni przed porodem u lekarza i mi powiedział ,że wszystko dobrze , wody czyste i w ogóle ,że urodzę tak za 5 ....Ahh Ci lekarze... Poród przyszedł a ja nie byłam nastawiona :-D

Idę , Dobranoc :-)

reklama
Ja byłam dwa dni przed porodem u lekarza i mi powiedział ,że wszystko dobrze , wody czyste i w ogóle ,że urodzę tak za 5 ....Ahh Ci lekarze... Poród przyszedł a ja nie byłam nastawiona :-D

Idę , Dobranoc :-)
e tam:) ważne, że mamy swoje Skarbeczki a tamto to wspomnienia:) Ja się cieszę, że urodziłam 7ego a nie na święta bo dzięki temu w 3kę byliśmy na św w domciu:)

ja też nastawiona nie byłam co do dnia. Jak chciałam urodzic to nic się nie działo a jak miałam nieumyte włosy, bajzel w domciu, to Mysia postanowiła się urodzic:p

dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Do góry