reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi wiesz mnie chcialy zjesc jak z nan przeszlam na bebilon sama ale widzialam ze mala po nan nawet godz nie umiala wytrzymac a po bebilonie tym zwyklym 3 godz jak nie wiecej.
z tym ze to mieszanie mleka 1 i 2 jest na pewno bardzo niekorzystne.. ale co ja moge. zwroce uwage bo chce dobrze to jeszcze oberwe po garbie sie na mnie pogniewa i tyle.

reklama
Clio ja mam lietrki z Kubusiem puchatkiem na łóżkiem Mikiego wiszą :-) Nie mogę otworzyć twojej strony więc jak byś mogla mi imię i nazwisko na PW przeslać to wtedy zaproszę:-)
Cherie super zabawke później, dzieciaki sczególnie jeździki uzywają:-)
Artystka gratuluję ząbka:-)
Conf jaka ty chuda:szok::-)
Elizka raz na wozie raz pod wkoncu będzie lepiej:-) Ty minie na noc nie strasz:-p

A ja siedze u P i się obijam a on z małym szmie coś w kuchni dwa glodomory :-p
A co do nk to powysyłajcie mi na pW imiona i nazwiska to was znajdę i zaproszę:-)
kolia no ja chudzina, przed ciążą to już w ogóle:-)

Ja umieram po nocy mały miał gorączkę... zaczęło się wczoraj po południowej drzemce... ni z gruszki ni z pietruszki rozpalony był i 38 stopni dałam mu syropek i po godzinie był taki jak zwykle roześmiany i w ogóle. Jednak w nocy powtórka z rozrywki od 12 caly czas płakał bo miał 39,7 jakby nie to ze nie dawno robiłam mu badania moczu to zaczęłabym sie martwic, ze jakaś bakteria sie przyplątała. Mały nie ma kataru, nie kaszle, nie kicha dosłownie nic mu nie jest a tu taka goraczka:/ Wzięłam biedaka do siebie do łóżka, T. wygoniłam do salonu, a w sumie to sam to zaproponował, bo wyobraźcie sobie, że mu sie szkoda małego zrobiło. Mały sie pokręcił i co jakis czas się budził, ale juz nie płakał.

Co do burzy na wątku, cóż szkoda mi tylko Daff bo się wymęczyła babina....

a resztę muszę nadrobić bo wczoraj w ogóle do was nie zaglądałam
umi zdrowia dla małego:-)

Witam U Justynki gorączki ciąg dalszy niestety. Ale do jutra przeczekamy. Postaram się sama ją podleczyć.
Do tego w nocy mieliśmy diw e burze. Wiatr wiał niemiłosiernie.
Ja na nogach już od 4.30.
Elizka Ja też mam czasami takie fazy. A najlepiej jak czasami drzwi się otwierają same.
Ewi tez zdrówka życzę:-)
kiniorek fajnie, że wszystko jest okej:-)

my własnie wróciliśmy ze szczepienia, mała troszkę pokrzyczała, ale już dobrze jest:-) mam nadzieję, że obejdzie się bez skutkow ubocznych;-) a wazy 5400, wiec sporo:D

hej mamuśki

nadrobiłam was oczywiście ale zanim skończyłam czytać to już zapomniałam co miałam napisać.
ewi umi kciukasy za dzieciaki żeby sie jak najszybciej wyleczyły
misia o jak fajnie urodziny w mikołajki... ja 18 nie miałam ale za to 17 miałam lepszą niż nie jedna 18. robiłam z koleżanką ognisko w lesie w majowy weekend. było ok 60 osób ( połowa bez zapro, ale z prowiantem) polana na srodku lasu komputer głośniki tort ( mamusia mi pomogła) prąd ciąginęty od mojej cioci mieszkającej z jakiś kilometr dalej przedłużaczami przez pola, ale wrazenia niezapomniane...;-)
kiniorek no i git wszystko poszło dobrze. po co sie było martwić??

co do straszenia to byłam dzis na USG i będzie Michaś.....;-)
no a tak poza tym to własnie pani dr która mi robiła to USG powiedziała ze Michaś jest troche za mały jak na swój wiek. położenie głowkowe
B.P.D. = 33tyg
F.L.=30 tyg
A.C= 29 tyg
nie wiem dokładnie co to oznacza bo mi nie powiedziała ale 8 mam wizyte u mojego gina i sie okaze on mi powie na pewno.

Ostatnia edycja:
Misia gratuluję synusia:) A tymi tygodniami się nie przejmuj bo takie rozstrzały często się zdarzają. Ale na pewno lekarz Twój powie co i jak.

Szczęśliwa, że syn?:):)

ja miałam przeczucie na córeczke ale moje przeczucia sie zawsze odwrotnie sprawdzają. K będzie bardzo szczęsliwy bo od poczatku mówił że będzie chłopak. a ja sie ciesze że moja córeczka w przyszłości bedzie miała starszego braciszka ;-)

ja miałam przeczucie na córeczke ale moje przeczucia sie zawsze odwrotnie sprawdzają. K będzie bardzo szczęsliwy bo od poczatku mówił że będzie chłopak. a ja sie ciesze że moja córeczka w przyszłości bedzie miała starszego braciszka ;-)
ważne, że Michaś zdrowy:) Ładne imię:) Zresztą mi się ostatnio wiele męskich imion zaczęło podobac.

misia fajnie że synuś :) najważniejsze że zdrowy :) mnie też coś tam podawali po badaniu usg ale zazwyczaj wszystko idealnie w danym tc jutro zaczynamy 38 ^^ jak to przeleciało ... a jak z ciuszkami masz unisex?? cZY nastawiałaś sie na dziewczynkę?
Vegas a jak twój zębalek?? i skórki z chlebusia?

dziekuje :-)
clionie nastawiałam sie na dziewczynke bo wiem jak to jest z moim przeczuciem ;-)
Vegas no mi tez sie bardziej podobają męskie imiona dla dziewczynki nie miałam wybranego ...;-)

reklama
Czesc:)
W sumie nie wiem jak zaczac, wiec zaczne od poczatku.
Pisalam tu w sierpniu 2009 r., jak zaszlam w ciaze przez rok milczalam, a teraz postaram sie bywac tu regularnie. Mam 19 lat i kochango synka Kubusia ma 4,5 m-sc urodzil sie 7 kwietnia 2010r .
To moze tyle jak na poczatek :)

Do góry