reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia92 teraz ty mi checi robisz na ciasto ;( ide kielbaske wziasc sobie polska mamusia mi przyslala wkoncu ;D i juz z 2kg sie zrobilo 0,5kg bylo leczo byla kielbaska na cieplo a dzis zupke zrobilam z buraczkow czerwonych (botwinke)i mmmmmmmmmmm zaje.........tylko jesc i jesc a konca nie widac braciszka zbrzydly zupki bo za czesto robie a ja juz glodna teraz moj 5posilek dzis ;)Jak chcesz to po szukaj w necie podstawowych chwytow na gitare akustyczna i gitare kupisz taka za 60zl max 150zl ale taka wypasiona juz ja mam z allegro zwykla taka choc przymierzam sie do elektrycznej tylko poczekam az dzidzia bedzie miala z 6lat zebym za wczesnie jej nie stracila ;)
Vegas a co serwujesz ???Jak coś to zawitam w przyszlym roku moze kielbaski jeszcze cieple beda :)))

reklama
evedo gitary to sie już ze 3 lata przymierzam ale coś mi nie wychodzi,
vegas ja wpadam do Ciebie jak coś bo mój K dziś na kawalerskim u kumpla do którego mamy zaproszenie na weselisko ;-)

Misia dzięki za zaproszonko ;) do gitary trzeba miec serce ja o swoja dbalam jak moglam nawet kusz co dziennie z niej wycieralam ;P na poczatku ciazy grywalam sobie jeszcze w polsce i dzidzi sie podobalo bardzo ale tu bez mojej gitary to nudy ;(ciekawe czy jeszcze cala jest bo jak moj brat ja zlapal to pewnie marny zywot jej ;,( twoj facet na kawalerskim a ty w domu....ja to bym brzusio na taczki zarzucila i poszla bym na impreze hehe ;)grabicie sobie u mnie propozycjami jedzenia ja juz zjadlam ale jak czytam na forum to znow glodna jestem ;/

moje drogie jestem po sesji padam tyłeczek w wannie wymoczyłam i teraz jest mi dobrze :-) piszecie o takich pysznościach ze mam ochotę i na grilla i na zupkę nie wspominając misia o twoim cieście :-D
żadna nie odpisała co myśli spotkaniu
rozmawiacie o swoich talentach i zdolnościach ja jestem zdolna manualnie mam wrażliwy dotyk (masaże wykonuję w pracy) lubię wykonywać makijaże ale to co zaprezentowała eve super :tak::szok: to należy gdzieś pokazać i rozwijać gra na gitarze też super ale ja to moge słuchać bo tak mogę coś zepsuć :-p:rofl2:

wklejam jedna fotę na świeżo z sesji :rofl2:

No ja dzisiaj wypróbowałam autko z tatą na trasie ;D zrobiliśmy w 30 min jakieś 80km xD
Ale to na autostradzie ;p i jakimś cudem się naprawiło - jak tata świece nowe kupił a ich nie założył ;]

A dzisiaj jakoś dziwnie troszkę bo Krzysiek w ogóle nic nie pisze :( ... Jakby mu się w ogóle nie chciało gadać :(

Chérie Witam!! Napisz coś więcej o sobie ;-)
Vegas Gdyby nie kilometry była bym na pewno chociaż nie jadam mięsa to lubie atmosfera taka przy grillu :-)
Misia ja z braku talentu do rysowania miałam zawsze w plecaku krzyżówki :-p:zawstydzona/y:
Kiniorek może nie ma ochoty, czasami ma się takie dni! Mnie już nic dziwi, P jest czasami gorszy niż nastolatka z PMS-em:-p

No Miki już zasypia więc mam wolne. Ostatnio edukuję się z matmy bo kumpela przychodzi bo mam poprawke z matury w poniedziałek wyobrazicie sobie 1 pkt jej zabrakło, żeby zdała to trzeba mieć pecha.

reklama
moje drogie jestem po sesji padam tyłeczek w wannie wymoczyłam i teraz jest mi dobrze :-) piszecie o takich pysznościach ze mam ochotę i na grilla i na zupkę nie wspominając misia o twoim cieście :-D
żadna nie odpisała co myśli spotkaniu
rozmawiacie o swoich talentach i zdolnościach ja jestem zdolna manualnie mam wrażliwy dotyk (masaże wykonuję w pracy) lubię wykonywać makijaże ale to co zaprezentowała eve super :tak::szok: to należy gdzieś pokazać i rozwijać gra na gitarze też super ale ja to moge słuchać bo tak mogę coś zepsuć :-p:rofl2:

wklejam jedna fotę na świeżo z sesji :rofl2:

Clio ja bardzo chętnie tylko te km:dry:

puk puk? można do was dołączyć? ;-)

Witamy :-)

Do góry