reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ewi Śliczne rysunki :-)
My byliśmy po kotkę wabi się Gizmo :-D
Teraz siedzi w pokoju i gdzieś śpi...Nie mogę jej znaleźć , musi się oswoić...Rozczarowała mnie Tosia ,syczała bardzoo...Ale jeszcze ją pokochają... :-)
Później zrobię zdjęcie to wam pokaże Gizmo :-D

Conf ty w swoim mieście pewnie większą między klubami. No i Kraków to już się kojarzy z koszykówką na poziomie :-)
Ewi ja się nie znam ale na amatorskie nie wyglądaja ;-)

hej dziewczynki!!
W czwartek miałam wizyte w szpitalu i mój brzdąc waży 1400g a wizyta byla z powodu mojej niskiej wagi ;)
lekarz był zdziwiony,ze bobek sie miesci w swoim mieszkanku ale widocznie jemu sie podoba ;)ogólnie bobo szczęśliwy i duży nie wspominam o jego 24h kopaniu mnie na co sonografistka powiedziała,ze bedzie nie grzeczny bardzo ;)
w tatusia wszedl i pewnie bedzie szklanki gryzl i kupki bede aluminiowe kupywac ehehehehe ;P
ginekolog byl murzynem hmmm ale ciacho sliczny jak jejku nie do opisania ;D
a wyniki badan wszystkie idealne wizyta kolejna za 4tyg
ewi piekne rysunki ;)też kiedys rysowalam,ale portrety obecie wole spiewac i to mi chyba obecnie naj lepiej wychodzi razem z graniem na gitarze ;)

Ostatnia edycja:
Eve, ładnie Twój Szkrab waży:) Cieszę się, że wszystko ok:)

Czas na kąpanie Martynki. Nie zrobiła sobie dzisiaj drzemki popołudniu bo byliśmy u jej prababci i cioci, więc atrakcji jej nie brakowało, to pewnie szybko dziś uśnie. My mamy wieczorem grilla.

heja laski pozniej podczytam wszystko ok :p ? :) na razie padnieta jestem :p bylam wczoraj u znajomkow na imprezce z okazji narodzin dziecka :) kilka dni wczesniej bylo pepkowe dla dzidziusia a wczoraj imprezka dla starszych no i po tej imprezie na disco jeszcze skoczylam sobie :) Damian z malenka zostal :) wyrozumialy jest pod tym wzgledem bardzo :) no i musialam wstac aby do pracy isc wiec bardzo zmeczona jestem ... pozniej wpadne i podczytam :p

ps rysunki swietne, a ja interesuje sie muzyka tancem informatyka kotami i Nadia co nawazniejsze :))

Dzięki Vegas co naj ważniejsze wszystko oki z maleństwem jest i babcie zadowolone bardzo są jeszcze 12tygodni i teściowa przyjeżdża mi pomóc przy bobku moim mam nadzieje,że nie bądzie mi matkować ;) a twoja Martynka pewnie słodyczy się objadła i rośnie u mnie rodzinka i znajomi mówią,że dziewuszka będzie bo urode trace ;) moze marzenie sie spelni i wkoncu w rodzinie marcina bedzie dziewczynka jakas ;D

a ja już mam posprzątane ciasto zrobione - rolada z jabłkami...;-) nie chciało mi sie kombinować...;-)
paulus a która by sie nie napaliła...xD ;-);-)
ixi ja mam bzika na punkcie Kubusia Puchatka i Garfielda
elizka Mikuś jest boski.. a zaproszonko już wysyłam..;-)
kiniorek mi sie najbardziej podoba zdj. pt. płomyczek szczęścia. lubie swieczki ...;-) no torcik bardzo ładny tylko żeby jeszcze smakował tak jak wygląda to by było dobrze bo niektóre torty wyglądają dobrze ale ze smakiem jest gorzej...:-)
a co do hobby to ja mam fioła na punkcie koralików, robienia na szydełku itd. rysuje tylko na nudnych lekcjach, ale kredki i komplet ołówków mam zawsze w szkole.;-)
ale najbardziej to lubie śpiewać, u mnie w domu mówią że wyje ale zdarzało mi sie nawet zarabiać śpiewając wiec najgorzej chyba nie jest ;-) niestety na gitarze nie umiem.
ewi amatorskie to mogą być moje bohomazy ja tu widze pełną profeske.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry