reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej,
Na temat Andzi już myślę, że można wszelkie wypowiedzi zakończyć ;)

No ja chyba swoją tożsamość potwierdziłam Vegas i Misi :)

Ja od wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie! Wszystko praktycznie, oprócz okien, bo się boję, bo mieszkam na 2 piętrze.

Już mamy wybrany tort weselny :) ale kwiatuszki będą w dwóch odcieniach czerwieni.

Do tego moja mama na jutro od rana pichci. Przyjeżdżają przyszli teściowie i trzeba się wykazać. A ja muszę zrobić tylko sałatkę z gyrosa :) <mniam>

Hej,
Na temat Andzi już myślę, że można wszelkie wypowiedzi zakończyć ;)

No ja chyba swoją tożsamość potwierdziłam Vegas i Misi :)

Ja od wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie! Wszystko praktycznie, oprócz okien, bo się boję, bo mieszkam na 2 piętrze.

Już mamy wybrany tort weselny :) ale kwiatuszki będą w dwóch odcieniach czerwieni.

Do tego moja mama na jutro od rana pichci. Przyjeżdżają przyszli teściowie i trzeba się wykazać. A ja muszę zrobić tylko sałatkę z gyrosa :) <mniam>

super torcik:)
ja zaraz postaram sie uspic malego i pojde malowac wloski:) no i po obiadku i jak mally wstanie zjemy obiadek i na festyn:)
Paulus baw sie dobvrze:)

Witam mamuśki:-):-)

Nie było mnie trochę ale miałam tyle spraw na głowie...:tak: Kompletowanie wyprawki na pełnych obrotach.. zamówiłam łóżeczko- nie te safari, a inne: białe.. śliczne!

Pochwalę się nim jak już będzie stać, a to nie prędko bo czas oczekiwania na nie to ok 3 tygodnie:wściekła/y:.

Co do nk, kilka dziewczyn napisało mi już że mam podać nazwe i ogólnie dodać Was do znajomych:rofl2: ale nie mam konta na nk:zawstydzona/y: nigdy nie założyłam.. Mam za to na facebooku jakby ktoś chciał to zapraszam:Zaloguj się | Facebook :-p

Kupiłam też pościel, pięęękna! z Kubusiem Puchatkiem:tak: tak jak przewijak:rofl2: mam jakąś obsesje na Disneyowskie rzeczy ostatnio...:-)

A co do ciacha.. to u mnie dzisiaj chyba tylko babka..którą upiecze babcia:happy:
Ja czuję się jak słoń i tak mnie Oliś uciska gdzieś w środku, że czasem nawet siedzieć nie moge;-). A kręgosłup to łoh.. szkoda słów.:-(

Moja mama idzie już do szpitala we wtorek rano:-) ciekawe kiedy jej zrobią tą cesarke.. teraz wszyscy w domu odliczają dni:rofl2:

Hej laski:-)
No tyle piszecie ze nie zdołałam wszystkiego nadgonic, a tylko jeden dzien mnie nie bylo czy tam dwa:-)
Dzieciaczki juz troszkę lepiej sie czuja, Mikuś to lekko złapał ten katarek a wiec jest dobrze:-)
Co do roczników to ja jestem '88 a mąż '84.
YYyyy.... wiecej nie pamietam co miałam napisac.... hmmm
Aaaa no ja dzis bede robić naleśniki z nadzieniem malinowym <mniam> :-D
No a tak to widze ze u was wsio oki:-)
Wstawiam fotkę z moim Skarbem najmłodszym:-) bo chyba nie wstawiałam... :dry: :-D
Buźki:***

edit: a i jak któras chce to mam profil na nk, to podajcie linki na prv to pozapraszam was:-)

Załączniki

• mama uspi&#322;a synusia.JPG
    mama uspi&#322;a synusia.JPG
    79,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
JUPI nadrobiłam :-)
ixidixi a ja sie o ciebie już martwiłam :zawstydzona/y: ale widzę ze działasz już cie na Facebook zaprosiłam :-p
artystka ciebie to przez kolano normalnie :-p ktoś pisał ze gdzieś wyjechałaś a ja sie zastanawiałam czemu cie nie ma :tak: Michaś ma już 5 miesiecy ale zleciało a zdjęcie ma super :rofl2:
ja mam dzisiaj sesje w plenerze w końcu :sorry2: rano malowałam panne młodą i jej świtę :-D mąż zrobił obiadek (tzn odgrzał) :-p

Dziewczyny co wy na spotkanie w Katowicach lub Parku w Chorzowie z dzieciakami i brzuszkami ? ja mam jeszcze 2/3 tygodnie a potem może być rożnie a teraz jeszcze pogoda jest przyzwoita :-D

reklama
Witam mamuśki:-):-)

Nie było mnie trochę ale miałam tyle spraw na głowie...:tak: Kompletowanie wyprawki na pełnych obrotach.. zamówiłam łóżeczko- nie te safari, a inne: białe.. śliczne!

Pochwalę się nim jak już będzie stać, a to nie prędko bo czas oczekiwania na nie to ok 3 tygodnie:wściekła/y:.

Co do nk, kilka dziewczyn napisało mi już że mam podać nazwe i ogólnie dodać Was do znajomych:rofl2: ale nie mam konta na nk:zawstydzona/y: nigdy nie założyłam.. Mam za to na facebooku jakby ktoś chciał to zapraszam:Zaloguj się | Facebook :-p

Kupiłam też pościel, pięęękna! z Kubusiem Puchatkiem:tak: tak jak przewijak:rofl2: mam jakąś obsesje na Disneyowskie rzeczy ostatnio...:-)

A co do ciacha.. to u mnie dzisiaj chyba tylko babka..którą upiecze babcia:happy:
Ja czuję się jak słoń i tak mnie Oliś uciska gdzieś w środku, że czasem nawet siedzieć nie moge;-). A kręgosłup to łoh.. szkoda słów.:-(

Moja mama idzie już do szpitala we wtorek rano:-) ciekawe kiedy jej zrobią tą cesarke.. teraz wszyscy w domu odliczają dni:rofl2:

Też mam fazy na Kubusia Puchatka ;-) i facebook'a też ;-) Profil

Elizka słodki Mikuś :-)

Ostatnia edycja:
Do góry