Pauluś89
Grudzień 2009
czekamy na foty ;-)
Ponapalac sie chcesz? heh postaram sie zrobic. Choc pewnie piszczec bede
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamy na foty ;-)
Hej,
Na temat Andzi już myślę, że można wszelkie wypowiedzi zakończyć
No ja chyba swoją tożsamość potwierdziłam Vegas i Misi
Ja od wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie! Wszystko praktycznie, oprócz okien, bo się boję, bo mieszkam na 2 piętrze.
Już mamy wybrany tort weselny ale kwiatuszki będą w dwóch odcieniach czerwieni.
Do tego moja mama na jutro od rana pichci. Przyjeżdżają przyszli teściowie i trzeba się wykazać. A ja muszę zrobić tylko sałatkę z gyrosa <mniam>
Witam mamuśki:-):-)
Nie było mnie trochę ale miałam tyle spraw na głowie... Kompletowanie wyprawki na pełnych obrotach.. zamówiłam łóżeczko- nie te safari, a inne: białe.. śliczne!
Pochwalę się nim jak już będzie stać, a to nie prędko bo czas oczekiwania na nie to ok 3 tygodnie.
Co do nk, kilka dziewczyn napisało mi już że mam podać nazwe i ogólnie dodać Was do znajomych ale nie mam konta na nk nigdy nie założyłam.. Mam za to na facebooku jakby ktoś chciał to zapraszam:Zaloguj się | Facebook
Kupiłam też pościel, pięęękna! z Kubusiem Puchatkiem tak jak przewijak mam jakąś obsesje na Disneyowskie rzeczy ostatnio...:-)
A co do ciacha.. to u mnie dzisiaj chyba tylko babka..którą upiecze babcia
Ja czuję się jak słoń i tak mnie Oliś uciska gdzieś w środku, że czasem nawet siedzieć nie moge;-). A kręgosłup to łoh.. szkoda słów.:-(
Moja mama idzie już do szpitala we wtorek rano:-) ciekawe kiedy jej zrobią tą cesarke.. teraz wszyscy w domu odliczają dni