reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam! Ja mam strajk młodego bo przeleciał mu pampers i zamoczył śpiworek co mu spać nie dało a zasypia już się trudniej:dry::baffled: No i czekam bo jak mnie nie widzi to szybciej zasypia :confused2:

Co do tego co Fikusek napisała CO JEST NIE TAK Z TĄ DZIEWCZYNĄ?!? Może po prostu dzieciak z niej jeszcze i się bawi w takie rzeczy??

reklama
Kolia to mamy blisko do siebie:)Bo ja z Inowrocławia jestem.
Daffi to jak tak blisko bedziesz to wpadaj do mnie.
Mnie nie bylo bo skonczyl mi sie pakiet neta, Ali zaczal chodzic przy meblach i coraz wiecej "rozmawia" z nami. Obecnie mamy faze na tata i dada:)

Witam..to juz ostatni moj post na tym forum..

Chcialam tylko przekazac Daf przepraszam za wczoraj.poprostu chcialam się zapytac tylo czy mi wierzysz..
Dalam ci nk..dalej nie wierzylas...bo mowilas ze mam fora i szkoly poukrywane,,
ZAWSZE TAK MIALAM Z RESZTA Z FOR NIE KORZYSTAM.!
odblokowalam te szkoly dalej nie wierzysz..chcociaz masz wiek..znajomych szkoly..
to co mam pokazac caly zyciorys z mojego zycia...??
to jest forum nie kazdy chce pisac skąd jest...Ja was nie znam..i dlatego nie chcialam dac naszej klasy..to forum jest do wyrazania opini i dzielenia się radami a nie od pokazywania naszej klasy..
nie wszyscy ją mają
Daf moglas odebrac ten telefon i powiedziec co masz powiedziec.a nie ignorowac czlowieka..kazdy w zyciu ma jakąs szanse..tym bardziej ze wszystko co tu pisalam to prawda..
Jak juz napisala Kolia ze jestem gowniara ktora sie wami bawi.niestety kochana tak nie jest..moze jestem gowniarą ale napewno nie bawie sie z wami..traktowlam was powaznie..tylko nie moglam patrzec jak ktos pisze ze kradne zdjecia!
Vegas sama popelnilas błąd a teraz po mnie jedziesz...
Fikusek do ciebie tez mam zal bo sie obrazasz za jakąs durną naszą klase..jak to co nie wystarczylo to ja juz nie mam siły dalej udowadniac ze jestem kim jestem..trudno
Juz nie będe tu pisala nie mam ochoty po tym wszystkim..
.Daf tak fajnie sie rozmawialo napoczątku a potem mnie skreslilas nie wiem za co..ale cuz twoj wybor..
Dziekuje za mile przyjecie...dziewczyny..bede o was pamietac..ale teraz ide..nie jestem tu mile widziana mozecie sobie myslec co chcecie..ale wierzcie ze nigdy was nie oszukałam.daf to Ciebie tez to jest..
Fajne jestescie babeczki tylko za pochopne decyzje podejmujecie...dziekuje ze moglam tu pisac...
daf skasowalam twoj numer..nie wiedzialam ze napisalas smsa zebym nie dzwonila bo mam zepsuty tel ..i raz widacco jest na ekranie a raz nie
pa dziewczyny..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja się dopisuję do rocznika 88.
a co do śmierdzących skarpetek to mam to samo z moim S. Ale on swoje użyte skarpetki trzyma z dala od moich i dzieci ubrań.
Kiniorek Ze spania na brzuchu najlepiej zrezygnować od razu. a Na pewno kiedy brzuszek już rośnie. Jak byłam w szpitalu była tam taka babka która właśnie spała na brzuchu i pielęgniarki tylko ją ochrzaniały za to. bo coś może tamować dostęp krwi do dziecka. i może się udusić.
Andzia Stroisz fochy i tyle. Już nie mówię tu o sobie, Firance, Umi bo my myślimy to co myślimy, ale miałaś zaufanie jeszcze u reszty dziewczyn. Czy tak trudno jest pstryknąć na szybko choćby telefonem zdjęcie? każdy w końcu musi potwierdzić swoją wiarygodność. A ty, mówiąc ze odchodzisz po prostu potwierdzasz podejrzenia...

Ewi zgadzamsie z toba co do Andzi,sama najpierw kazala powysylac nbamiary na nk,a teraz pisze ze nie chciala dziewczyn zaprosic:/ mowila ze zrobi fote u kumpelie,i co? wrocila bez forty! Ale dla mnie to juz koniec tematu stracila u mnie zaufanie! i napewno go nie odzyska juz!

a tak od tematu,wstaly juz ci maluszy?? czy jeszcze smacznie spia?:)
my dopiero wstalismy ale jestem strasznie nie wyspana,albo sie eszcze nie rozbudzilam:D

Artystka- mój też pełzał jak miał ok. 5 miesięcy. Jak skończył 6m to już świetnie raczkował.Nie bój się to mu nie zaszkodzi(czym dłużej dziecko raczkuje tym lepiej). 7m to stanął i chodził przy meblach.Chodzić o dziwo zaczął troszkę przed roczkiem.

Zadzwoniłam do teściowej o nr do mojej pani doktor i się okazało,ze wszyscy w domu mieli jednodniowa infekcje wirusowa. Tak jak Adaś wymiotowali i mieli biegunke. Adaś od wczoraj popołudnia juz nic nie wydalił. Takze szybko mu przeszło. Je juz normalnie i szaleje od 7 rano.

Ostatnia edycja:
Lenka Adaś silny chłopak i wirusów się nie boi:-)
Pauluś no faktycznie blisko! Chyba najbliżej ze wszystkich bo tu strasznie mało osób z tego rojony jest ;-)
Ewi widocznie większość mężczyzn tak ma ;-)

A ja jestem nie wyspana mały nie chciał o 5 zasnąć i do jakieś 6;30 się nie poddał już zastanawiałam czy już nie wstać:-p

Witam się :-)
co do roczników, to ja '90, mąż '85. Co do miejsca zamieszkania, ja to mam daleko do Was wszystkich :-p a z tą biżuterią, kiedyś myślałam, czy nie zacząć sprzedawać przez allegro, ale czy da się na tym zarobić coś?

Witam..to juz ostatni moj post na tym forum..

Chcialam tylko przekazac Daf przepraszam za wczoraj.poprostu chcialam się zapytac tylo czy mi wierzysz..
Dalam ci nk..dalej nie wierzylas...bo mowilas ze mam fora i szkoly poukrywane,,
ZAWSZE TAK MIALAM Z RESZTA Z FOR NIE KORZYSTAM.!
odblokowalam te szkoly dalej nie wierzysz..chcociaz masz wiek..znajomych szkoly..
to co mam pokazac caly zyciorys z mojego zycia...??
to jest forum nie kazdy chce pisac skąd jest...Ja was nie znam..i dlatego nie chcialam dac naszej klasy..to forum jest do wyrazania opini i dzielenia się radami a nie od pokazywania naszej klasy..
nie wszyscy ją mają
Daf moglas odebrac ten telefon i powiedziec co masz powiedziec.a nie ignorowac czlowieka..kazdy w zyciu ma jakąs szanse..tym bardziej ze wszystko co tu pisalam to prawda..
Jak juz napisala Kolia ze jestem gowniara ktora sie wami bawi.niestety kochana tak nie jest..moze jestem gowniarą ale napewno nie bawie sie z wami..traktowlam was powaznie..tylko nie moglam patrzec jak ktos pisze ze kradne zdjecia!
Vegas sama popelnilas błąd a teraz po mnie jedziesz...
Fikusek do ciebie tez mam zal bo sie obrazasz za jakąs durną naszą klase..jak to co nie wystarczylo to ja juz nie mam siły dalej udowadniac ze jestem kim jestem..trudno
Juz nie będe tu pisala nie mam ochoty po tym wszystkim..
.Daf tak fajnie sie rozmawialo napoczątku a potem mnie skreslilas nie wiem za co..ale cuz twoj wybor..
Dziekuje za mile przyjecie...dziewczyny..bede o was pamietac..ale teraz ide..nie jestem tu mile widziana mozecie sobie myslec co chcecie..ale wierzcie ze nigdy was nie oszukałam.daf to Ciebie tez to jest..
Fajne jestescie babeczki tylko za pochopne decyzje podejmujecie...dziekuje ze moglam tu pisac...
daf skasowalam twoj numer..nie wiedzialam ze napisalas smsa zebym nie dzwonila bo mam zepsuty tel ..i raz widacco jest na ekranie a raz nie
pa dziewczyny..

Andzia powinnaś nick zmienić na HIPOKRYTKA. Chociaż może to dla Ciebie jeszcze za trudne słowo jest. Jasne, że nie każdy musi od razu podawać do publicznej wiadomości informacje o sobie, ale wtedy też nie wymaga się tego od innych. A Ty do wszystkich pisałaś, żeby podali Ci nk, a nagle sama twierdzisz, że nie podasz, bo nas nie znasz:crazy: po co były te naciski na podanie namiarów i wklejanie zdjęć? Cały czas czepiasz się Vegas a ona przynajmniej potrafiła się przyznać i PRZEPROSIĆ, wyciągnęła z tego wnioski i zachowuje się już inaczej. Wszak na własnych błędach się człowiek uczy, tylko najpierw trzeba sobie zdać z nich sprawę. Z Kolią się zgadzam. Bo jak inaczej jak nie gówniarstwem i zabawą to określić można? Trzeba było od początku napisać, że nie podasz nk, nie napiszesz niczego o sobie, bo nas nie znasz, to zrozumiałe. A nie zbywać ciągle muleniem neta a tylko wyciągać informacje od innych. I Ty się dziwisz, ze po takim krętactwie mało kto Ci wierzy? A teraz strzelasz focha i piszesz, że więcej Cię tu nie będzie- tym samym udowadniasz, że jednak ziarnko prawdy w tym wszystkim jest i masz coś na sumieniu.

fikusku wskoczylam na chwile! w koncu net mi dziala! dziekuje ci bardzo za to ze na moja prosbe przekazalas moja wiadomosc!
chcialam wam dziewczyny przekazac by zadna nie dala sie juz nabrac na podawanie nr Andzi bo bedzie miala tak samo przerypane jak ja!
chcila potwierdzic ze ona to ona... rozmowa byla mila ale przeliczylam sie piszac o niej conieco. Jest to 15 letnia dziewczyna nie dojrzala do swojego wieku! kto to widzial wydzwaniac po 50 razy! pisalam prosilam nie dzwon! mala mi budzila a ta z wrzaskiem wstawala bo nie wiedziala co jest! przestraszyla sie! musialam wylaczyc dzwieki! a maz mial do mnie dzwonic bo byl w belgii! kurka woda co ja sie z nia nameczylam. odpuscila jakos o północy jak jej napisalam ze zglosze to na policje ze mnie nęka!
zapytalam kumpeli policjantki. owszem moge zglosic to i przyjma zgloszenie a co dalej? nie wiem. jesli sie to powtorzy nie zawacham sie! pozatym tak dzwonila ze mi tel rozladowala! zaznaczam ze mam nowy tel i to nokie... ma dosc dobra baterie wiec mozecie soboie wyobrazic ile czasu wydzwaniala! pozatym to co miala jej przekazac na ten temat przekazalm na gg i tyle ode mnie!
andzia nie wydurniaj sie! jestes mloda osobka o milym glosie ale chyba jestes nie do konca zdrowa ze tak torturujesz ludzi! ja za stara chyba jestem w zabawy kto dluzej wytrzyma!

reklama
Do góry