Witam się :-)
co do roczników, to ja '90, mąż '85. Co do miejsca zamieszkania, ja to mam daleko do Was wszystkich
a z tą biżuterią, kiedyś myślałam, czy nie zacząć sprzedawać przez allegro, ale czy da się na tym zarobić coś?
Witam..to juz ostatni moj post na tym forum..
Chcialam tylko przekazac Daf przepraszam za wczoraj.poprostu chcialam się zapytac tylo czy mi wierzysz..
Dalam ci nk..dalej nie wierzylas...bo mowilas ze mam fora i szkoly poukrywane,,
ZAWSZE TAK MIALAM Z RESZTA Z FOR NIE KORZYSTAM.!
odblokowalam te szkoly dalej nie wierzysz..chcociaz masz wiek..znajomych szkoly..
to co mam pokazac caly zyciorys z mojego zycia...??
to jest forum nie kazdy chce pisac skąd jest...Ja was nie znam..i dlatego nie chcialam dac naszej klasy..to forum jest do wyrazania opini i dzielenia się radami a nie od pokazywania naszej klasy..
nie wszyscy ją mają
Daf moglas odebrac ten telefon i powiedziec co masz powiedziec.a nie ignorowac czlowieka..kazdy w zyciu ma jakąs szanse..tym bardziej ze wszystko co tu pisalam to prawda..
Jak juz napisala Kolia ze jestem gowniara ktora sie wami bawi.niestety kochana tak nie jest..moze jestem gowniarą ale napewno nie bawie sie z wami..traktowlam was powaznie..tylko nie moglam patrzec jak ktos pisze ze kradne zdjecia!
Vegas sama popelnilas błąd a teraz po mnie jedziesz...
Fikusek do ciebie tez mam zal bo sie obrazasz za jakąs durną naszą klase..jak to co nie wystarczylo to ja juz nie mam siły dalej udowadniac ze jestem kim jestem..trudno
Juz nie będe tu pisala nie mam ochoty po tym wszystkim..
.Daf tak fajnie sie rozmawialo napoczątku a potem mnie skreslilas nie wiem za co..ale cuz twoj wybor..
Dziekuje za mile przyjecie...dziewczyny..bede o was pamietac..ale teraz ide..nie jestem tu mile widziana mozecie sobie myslec co chcecie..ale wierzcie ze nigdy was nie oszukałam.daf to Ciebie tez to jest..
Fajne jestescie babeczki tylko za pochopne decyzje podejmujecie...dziekuje ze moglam tu pisac...
daf skasowalam twoj numer..nie wiedzialam ze napisalas smsa zebym nie dzwonila bo mam zepsuty tel ..i raz widacco jest na ekranie a raz nie
pa dziewczyny..
Andzia powinnaś nick zmienić na HIPOKRYTKA. Chociaż może to dla Ciebie jeszcze za trudne słowo jest. Jasne, że nie każdy musi od razu podawać do publicznej wiadomości informacje o sobie, ale wtedy też nie wymaga się tego od innych. A Ty do wszystkich pisałaś, żeby podali Ci nk, a nagle sama twierdzisz, że nie podasz, bo nas nie znasz
po co były te naciski na podanie namiarów i wklejanie zdjęć? Cały czas czepiasz się
Vegas a ona przynajmniej potrafiła się przyznać i PRZEPROSIĆ, wyciągnęła z tego wnioski i zachowuje się już inaczej. Wszak na własnych błędach się człowiek uczy, tylko najpierw trzeba sobie zdać z nich sprawę. Z
Kolią się zgadzam. Bo jak inaczej jak nie gówniarstwem i zabawą to określić można? Trzeba było od początku napisać, że nie podasz nk, nie napiszesz niczego o sobie, bo nas nie znasz, to zrozumiałe. A nie zbywać ciągle muleniem neta a tylko wyciągać informacje od innych. I Ty się dziwisz, ze po takim krętactwie mało kto Ci wierzy? A teraz strzelasz focha i piszesz, że więcej Cię tu nie będzie- tym samym udowadniasz, że jednak ziarnko prawdy w tym wszystkim jest i masz coś na sumieniu.