reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tej miejscowości ale sprawdziłam i chyba bliżej Inowrocławia. Ale jak byś zahaczała o Bydgoszcz to zapraszam :-)
Misia tylko z tego chińskiego to nie wiadomo jakie wytrzymałe:-p

KoliaTo zależy jak się trafi... Ale tutaj też nie ma 100% pewności ,że będą super wytrzymałe... :-)
Kiniorek To pozostaje Ci Allegro:rofl2:

Ja już też lecę... Dobranoc :-)

to i ja lece:) dobranoc:*

Pisze w imieniu Dafii,napisala mi przed chila smsa ze Andzia wydzwania do neij caly czas! a czeka na wazny tel od meza! musiala dzwieki wyciszyc bo obudzila tymi tel Julcie i mala sie wystraszyla! pisala Andzi by nie dzownila bo mala obudzila ale ona dalej swoje!!!! to informacja od Dafii ku przestrodze,chciala sama napisac ale net jej nie dziala,jutro w razie czego to potwierdzi:)

Ostatnia edycja:
reklama
witam podczytuje was od jakiegos czasu ;)
Jak zaszłam w ciaze miałam 21 lat rodzac 22 ( rocznikowo)

jak chcecie kupic zestwa do własnorecznego tworzenia bizuterii moge taki przygotowac za dowolna kwote od 10 zł ;)

i zapraszam do oglądania ( i zakupów oczywiście :) ) moich dzieł.
będę również wdzięczna za konstruktywną krytykę.

Do góry