reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe no ale przynajmniej teraz wiemy ze jesteśmy we dwie ;p

A dzisiaj z głupoty pojechałam z tatą nowym autem pojeździć, bo coś z systemem wydechowym mu się zaczęło dziać (od tygodnia je ma - z komisu) ... Ale nie o to chodzi, jak wróciliśmy na plac. na ławce siedziały moje sąsiadki, tak mniej więcej 23-25 lat, i sąsiadka z klatki co jest w 5 miesiącu, jedna ma syna 11 miesiecy, druga 3 miesiące :)
Tak i gadałyśmy się, żeby mi wygnał posyłały żebym wyszła z domu, bo zawsze siedzą sobie na tej ławce wieczorkiem ze 2 godzinki :) tak więc, będę miała co robić po południu :)

reklama
Artystka witaj po przerwie:-) MNie to pewnie nie pamiętasz;-):-D

A te puchnięcie to może od jakichś zrostów w macicy? Ja mam bóle i puchnięcie od zrostów pooperacyjnych.

A co do tego, że niektóre rzeczy czy przepisy w naszym kraju są co najmniej chore to się zgadzam :wściekła/y: Mam koleżankę, która na wadę serca, chorobę płuc i do tego jeszcze miała operację mózgu a renty nie dostała, bo według ZUS nadaje się do pracy:szok::wściekła/y::no::angry:

No i synuś cudowny :-):-)

confounded jeszcze odnośnie tego żelu to jest jedynym który mnie nie uczula;-)

ja mam dwóch braci i tate wiec na skarpetki mojego K juz nie zwracam uwagi, z przyzwyczajenia...;-)

dobra dziewczyny ja ide spać bo poprzediej nocy sie nie wyspałam. bede was nadrabiac jutro bo widze produkcja idzie pełną parą.:-)

buziaki, dobrej nocki Mamusie i dzieciaki :*:*:*

ja mam dwóch braci i tate wiec na skarpetki mojego K juz nie zwracam uwagi, z przyzwyczajenia...;-)

dobra dziewczyny ja ide spać bo poprzediej nocy sie nie wyspałam. bede was nadrabiac jutro bo widze produkcja idzie pełną parą.:-)

buziaki, dobrej nocki Mamusie i dzieciaki :*:*:*
dobranoc:) i obys dzis sie wyspala:*

Chciałabym, ale mojemu Krzyśkowi, to nawet od sandałów potrafią gołe stopy się zapocić :( ... Sportowiec, gra w piłkę, więc i tak jest narażony na teki zapachy ;]

reklama
lolkak Bo gorzej z socialem to tylko w Rosji jest chyba :baffled:
Fikusek no to będziecie mieli co robić. Ja się zastanawiam czy iść na ESKE w tym roku.
Misia dobranoc!

Ciekawe czy są dni Bydgoszczy?? Pewnie są a ja nawet nie wiem kiedy :-p

Do góry