reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kochana dla mnie krotka pilka jak nie wysle to znaczy ze ma cos do ukrycia! bo obiecala mi 2 razy wyslac! Andzia napisz jak nie chcesz to ja juz przynajmniej nie napisze i zadnej foty tu nie wstanie!

Ja wiem, no ale po co ma być napięta taka sytuacja jak coś napisze... bez sensu to jest moim zdaniem... :( tylko się nerwy zaczynają... Jak nie wyśle to trudno, przecież katastrofa się nie stanie, chociaż nie będzie już miała takiego zaufania, a jak wyśle, to i tak pewnie będziecie pamiętać o tym, że była z tym afera itp. W takiej sytuacji jaka zaistniała to bym hcyba już nie chciała widzieć i akceptować zaproszenia, bo po co? Jak pewnie po tym wszystkim zniknie z forum ...

A własnie, ja jestem 91 rocznik - jest ktoś z tego rocznika jeszcze??

reklama
masz rację Kiniorek. Teraz jak wyśle to nie będzie to samo. Mimo wszystko chcę wiedziec dlaczego obiecuje po 3 razy a potem i tak mówi, że ... /nie będę cytowac bo same wiecie/.

Hehe no racja :)

każda mamusia, starsza czy młodsza i tak jest najlepsza, jaka by nie była :)

Mój brat wrócił z pracy... zapach jego skarpetek (mimo że są w praniu) czuję ciągle i niezmiennie od 15min ... ;/
Pochyliłam się na klatce żeby sięgnąć po moje buty... niechcący pochyliłam się nad jego i... ufff masakra... normalnie mnie wynaciągało ... ;/

Kiniorek no ja jestem:-)
Misia hehe no chyba tego tak by nie wziął poważnie :-)

edit: Kiniorek moj P ma tak samo jak wróci z pracy

reklama
Do góry