reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A więc tak rozmawialam chyba z 15 min z Andzia przez tel. Wiem juz ze to na pewno dziewczyna nie dziadek z wąsem:) sympatyczna i mila dziewczyna z która fajnie sie rozmawialo i rozmowa nawet sie kleiła:)
andziu wiesz ze ejszcze czekam na zdj i ode mnie masz swiety spokoj.

Ostatnia edycja:
reklama
A więc tak rozmawial chyba z 15 min z Andzia przez tel. Wiem juz ze to na pewno dziewczyna nie dziadek z wąsem:) sympatyczna i mila dziewczyna z która fajnie sie rozmawialo i rozmowa nawet sie kleiła:)
andziu wiesz ze ejszcze czekam na zdj i ode mnie masz swiety spokoj.
to, że dziewczyna to było już potwierdzone przez Misię swego czasu.
Andziu pokaż fotkę i nie fochaj się nam:)

Miałam coś napisać i zapomniałam...

Aaa już wiem :) Co do tych kolczyków to ja sama się przymierzam, ale zobaczę jeszcze jak mi się z pieniędzmi poukłada... Na razie muszę z mojego Avonu poodkładać bo mam tam czasem dosyć spore zarobki (jeżeli 100zł góra można sporym zarobkiem nazwać)... Ale to wyjazd do Katowic do Krzyśka, to coś dla siebie i jakoś to ucieka :( ... ale mam nadzieję, że się przymierzę i kupię w końcu :) będę miała co robić wieczorami!

A w sumie, tak się porobiło, że nie wiemy jak kto wygląda, to ja inaczej zrobię niż Andzia :) po prostu jak któraś chce mnie na nk to niech napisze to ja wyślę swój namiar ;] będziecie chciały to zaprosicie a jak nie to nie ;]

Co do Andzi, to myślę, że może powinnaś powysyłać dla spokoju - ja bym tak zrobiła, bo to nie fajnie. Nie oceniam bo ja żadnych namiarów nie podawałam, ale jakby na mnie tak najeżdżali to bym powysyłała ;]

ja od Andzi chce tylko tej nk ktora obieca ze dzis wysle! nic innego mnie nie interesuje,zaden tel ani nic:) jestem wredna ale ja jestem z takich osob ze jak cos obiecuje to to spelniam i nie naiwdze jak kTos robi z buzi tylek:)

reklama
Do góry