Pauluś89
Grudzień 2009
Anetka a ja caly czas myslalam ze starsza odemnie jestes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paulus no widocznie nie ;-) Ty jesteś rocznik '89 ? Jak tak to tak jak mój Przemek;-)
Anetka i Umi dzięki Piękne za gorące powitanie ;-)
Anetka zostanę na dłużej,na lajcie ;-)
Umi u mnie? No powoli zbieram się po śmierci taty,raz jest lepiej,a raz gorzej...Teraz mam przerwę w przedszkolu i Mała w domciu,ale odliczam dni do września to odsapnę troszkę. Poza tym to Nicole wywala powoli drzemkę z dnia i 4 dzień w ciągu tygodnia już bez nynek,a pada o 20 jak mucha,wstając o 6-7 także jest uroczo...
Dziewczyny wiem ,że trochę nie na temat...
Ale od którego miesiąca podawaliście dzieciom danonki ??
hehe pamietam moj stresEuphoria pewnie, że przyjdzie czas. Zresztą ja teraz nie dałabym sobie rady z dwójką dzieci. Już Zuzia nieźle daje mi popalić. Łobuz mały.
Andzia no skoro za 9 dni będę miała męża, to chyba logiczne, że ślub jest za 9 dnipzoa tym nie przegapiłaś, bo już jakiś czas temu pisałaś, że wpadacie na ślub
clio ehh te ciasteczka to potrafią zgubić człowieka, szczególnie w ciąży. Dużo przytyłaś?
Stres jakiś tam jest, pewnie bardziej bym się stresowala gdybym brała kościelny ślub i byłoby wesele ;-) a tak to tylko taka mała "imprezka" dla najbliższych![]()