reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny:) Ja tak na szybkosci bo zaraz zmykam;)
Nareszcie jestem w polsce i dzisiaj ide do ginekologa na pierwsze badania. Nie mam pojecia co On mi bedzie robił. W sumie szczerze mowiac to moja druga wizyta w zyciu u ginekologa a pierwsza byla jak mialam dziesiec lat. powiedzcie mi jakie badania powiniem przeprowadzic lekarz i jak one wyglądają:)

hej dziewczynki ja tak tylko na chwilke bo mam dużo roboty i zamieszanie w głowie bo wyprawkę kończe robić heh nie dam rady was nadrobić na kreśliłyście tyle ,że przez tydzień na innych forach przez tyle piszą!! ;)u mnie oki maluszek rośnie i jest coraz gorszy!!Mam nadzieje ,że was nie zalało tragedia w tej polsce z tymi pogodami ;( no ale bywa!!kupiłam trochee rzeczy ale to później wam się pochwale wieczorkiem tak koło 23będę i wrzuce foty moich zakupów ;) Pozdrawiam was serdecznie trzymajcie się cieplutko buziaki dla maluszków i brzusiów ,a mój znów kopie urwis hehe wczoraj mu kupiłam pajacyk i przymierzałam do brzusia to zaczął nóżki pokazywać takie tyci tyci są ale foto nie da się zrobić bo chowa mi je ;)próbowałam już z 100razy i nic

Justysia połozysz się a gin bedzie ci jezdzil takim czyms z żelem po brzusku troche bedzie łaskotało;P I w televizorku takim hehe nie wiem jak to sie nazywa zobaczysz malenstwo;P;)) NIE BÓJ SIĘ nic ci nie zrobi hehe

misia słodziak z Szymonka :-)
Justysia ja na pierwszej wizycie jak powiedziałam, ze test wyszedł pozytywny i pewnie jestem w ciąży, byłam badana na 'samolocie' czyli na tym fotelu rozkraczona:-) popatrzył sobie do środka, popatrzył na śluz i potwierdził ciążę:-) a potem tylko powiedział jakie badania i kiedy zrobić (morfologia, mocz, usg itd), ogólnie pogadał na temat odżywiania itd :-)
eve nam na usg tym ostatnim lekarka powiedziała, że dzidzia ma 7cm stopę i się tak uśmialiśmy, ze pewnie się pomyliła, no bo przecież 7cm to dużo. a jak mała się urodziła to faktycznie miała takie wielkie stópki hehe :-)

Witaj;) Pewnie,ze mozna;)
Napisz cos wiecej o sobie ..gdzie mieszkasz..o synku cos..bo widze z suwaczka ze masz synka;)

kurcze Tylko zastanawia mnie jedno skad wiesz jak się wstawia suwaczki itp..bo wiesz inne mamy nawet po miesiacu tutaj nie mają.. Ty po kilku minutach juz maasz hehe;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia :) uczestniczylam kiedys w tym forum, zaraz po narodzinach mojego syna lecz chyba z 2 lata nie zagladalam tu.

O sobie

Lat obecnie 23, mieszkam od kilku lat poza granicami Polski. Z wyksztlcenia jestem Logistykiem, lecz obecnie opiekuje sie synem w domu.

reklama
Do góry