reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
oj zleci zleci,mi to ciaza bardzo szybko zleciala:D
Daffi kurna ty mi nie uciekaj z tad:p

Dafikk nasz kochany jest!!!!!!!!!

a ja juz ci cos mówiłam kochana;) masz nam nie uciekac;* jak Juleczka?

sylcia Peter Andre to facet z klasa:)
Fikusku, Andzia spoko spoko bede zagladac w miare mozliwosci.

co do Julki to zrobila mi psikusa! nie spala caly dzien... nie wiem co jej sie stalo!
ale za to jak padla o 19 na urodzinach u tescia... to nic jej nie obudzilo. ma dzis dzien trolla bo bez kapieli jest... rozebralam ja i ubralam w miedzy czasie obmylam chusteczkami nawilzanymi i sie w ogole nie obudzila.. dalam butle kaszki i spi mi aniolek :) duzo czasu dla meza mialam i mam... wpadlam tylko na moment.

Masz racje anglicy są brzydcy sylcia;)

Ja lece kobitki myju myju;** jeszcze pozniej moze zajrze..dla wszystkich mamus i dzidziusiow kolorowych snów;)

muahhhhhh;*** kocham was;**:-D

ja wam obiecuje ,że jak będzie sisiok to po 2góra 4latach będę starała się o córke bo 2gady w domu to za dużo musi być przewaga kobiet a tu jeszcze zawzięte w tej rodzinie dziady są więc kobitka mi by się zdała;-)!!!Sylcia jak coś to podeśle ci na odchowanie hehe :-D
dobranoc andzia słodkivh snów moze bobasy ci sie przysnia heheheh

reklama
ja wam obiecuje ,że jak będzie sisiok to po 2góra 4latach będę starała się o córke bo 2gady w domu to za dużo musi być przewaga kobiet a tu jeszcze zawzięte w tej rodzinie dziady są więc kobitka mi by się zdała;-)!!!Sylcia jak coś to podeśle ci na odchowanie hehe :-D

gady hehehe:D:D u mnie w dom,u przewaga babek:D
misia dobranoc:**

Ostatnia edycja:
Do góry