fikusek1988
Mama Alanka:)
Oh, oh ale sobie słodzicie
hehe jakos tak wyszlo Śpi juz maly?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh, oh ale sobie słodzicie
Ty misia i fukusek ale były by jaja jakbysmy się we 3 dobrały haha;D
No śpi... ale maluszek śpi dziś z nami.. Przez katarek na spaniu płakał bo było mu źle oddychać ale posmarowałam mu pod noskiem maścią może pomoże... Teraz lula z tatusie...A twój maluszek śpi?? :-)
równiez witam:-)Elizka super zdjęcia
i witaj bo nie miałysmy okazji się jeszcze poznac
na szczescie u ciebie tez juz padalo, a mnie ominelo z czego sie ciesze:-) choc niebo jest zaniesione ciagle, w oddali sie błyska na warszwe:-) ale strach sie bac tych burz... nienawidze ich...eve ja marze o desczu bo dziś u mnie nie do wytrzymania, duszno tak okropnie a deszcz i tak pewnie pójdzie do elizki a mnie ominie ;-)
dzidzia dziś sopkojna, a ja jak sie położyłam o 13 tak o 16 nie tata dopiero obudził. ja tez brzuszek mam nie najwiekszy i sie zastanawiam gdzie to moje maleństwo sie tam mieści.
no słodzą słodzą...;-) ja znow mam jasne oczy i ciemną karnacje;-) duze usta hehOh, oh ale sobie słodzicie
nie nawidze murzyow...bleee są...kocham LATYNOSÓW!!!!jeju to mnie chyba zlinczujecie, bo mi się tacy 'półciemni' nie podobają jak ciemny to na 100% czyli Murzyn :-) zawsze mi się Murzyni podobali, póki mojego męża nie poznałam :-)
my dziś fatalny dzień- Mała wisi na cycku non stop, gdyby ładnie nie przybierała, to bym się bała, że się nie najada... nie wiem co jej jest ;/
Vegas dzieki za odp w sprawie @ ;-)
ale to foto jest śmieszne jak wampiurek hehe ja jak byłam mała to miałam taką gęstą czupryne i do tego czarną i kręconą ,że mama jak mnie czesała to grzebienie zostawały we włosach hehe a później mi obcieli!!
Wiecie zgłodnieliśmy ide po te deserki hmmm albo w kuchni pomyśle co tam by skubnąć!!W avatarze mam foto mojego małego zgredka w 20tyg chyba to było nie pamiętam już a nie chce mi się do książeczki lukać więc tu wrzucam foto żebyście stwierdziły płeć jeśli się da;-)Zobacz załącznik 271907ooo i to jest mój urwis z uśmiechem na twarzyczce później po usg mnie skopał z tego co pamiętam tak,że w samochodzie chafta puściłam