reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ooooo się rozpisałyście ,a my przysneliśmy a tu już u nas 20:14 i głodni jesteśmy jejku co by tu zjeść???
Andzia to twoje prześcieradło jak by nas wszystkie łapało to by nitki nawet całej nie zostało hehe kuź...zgage mam bllleeeee aż mnie wykręca a bąbeek szaleje bo głodny;-)

jeju to mnie chyba zlinczujecie, bo mi się tacy 'półciemni' nie podobają :D jak ciemny to na 100% czyli Murzyn :-) zawsze mi się Murzyni podobali, póki mojego męża nie poznałam :-)
my dziś fatalny dzień- Mała wisi na cycku non stop, gdyby ładnie nie przybierała, to bym się bała, że się nie najada... nie wiem co jej jest ;/
Vegas dzieki za odp w sprawie @ ;-)

Ty misia i fukusek ale były by jaja jakbysmy się we 3 dobrały haha;D

toz to bylby armagedon:D

eve masz rennie na zgage? ja go w ciazy bralam:) tez wlasnie jakos glodna jestem:D
No śpi... ale maluszek śpi dziś z nami.. Przez katarek na spaniu płakał bo było mu źle oddychać ale posmarowałam mu pod noskiem maścią może pomoże... Teraz lula z tatusie...A twój maluszek śpi?? :-)

spi juz od 20:) moj ma znowu kaszelek:) ale bylam u lekarza i nib y nic w plucahc nie slychac ale syropek dajemy:)

dziewczyny szlaejecie.... nie bylo mnie chwila a tu juz tyle stron do czytania....:dry: :-D

Elizka super zdjęcia;)
i witaj bo nie miałysmy okazji się jeszcze poznac;)
równiez witam:-)
eve ja marze o desczu bo dziś u mnie nie do wytrzymania, duszno tak okropnie a deszcz i tak pewnie pójdzie do elizki a mnie ominie ;-)
dzidzia dziś sopkojna, a ja jak sie położyłam o 13 tak o 16 nie tata dopiero obudził. ja tez brzuszek mam nie najwiekszy i sie zastanawiam gdzie to moje maleństwo sie tam mieści.:-D
na szczescie u ciebie tez juz padalo, a mnie ominelo z czego sie ciesze:-) choc niebo jest zaniesione ciagle, w oddali sie błyska na warszwe:-) ale strach sie bac tych burz... nienawidze ich...:dry:
Oh, oh ale sobie słodzicie :-D
no słodzą słodzą...;-) ja znow mam jasne oczy i ciemną karnacje;-) duze usta:-p heh:-D

jeju to mnie chyba zlinczujecie, bo mi się tacy 'półciemni' nie podobają :D jak ciemny to na 100% czyli Murzyn :-) zawsze mi się Murzyni podobali, póki mojego męża nie poznałam :-)
my dziś fatalny dzień- Mała wisi na cycku non stop, gdyby ładnie nie przybierała, to bym się bała, że się nie najada... nie wiem co jej jest ;/
Vegas dzieki za odp w sprawie @ ;-)
nie nawidze murzyow...bleee są...kocham LATYNOSÓW!!!!

o w mordeczke ale mam shize to już dziś 26tydzień:szok: mi wybił no to pięknie teraz tylko patrzeć jak mi zleci i będę bawić kajtka
Co do murzynów są ładni nie powiem ,alle jak się spocą to czuć takim końskim wydechem ,że feeeeeeee na odległość ich czuć nawet antyperspiranty nie pomagają pracowałam z murzynem na jednym dziale to była tragedia!!
Fikusek ja nie biore reni al chyba zaczne bo mam dość za duzo na prawym boku leze

Ostatnia edycja:
reklama
ale to foto jest śmieszne jak wampiurek hehe ja jak byłam mała to miałam taką gęstą czupryne i do tego czarną i kręconą ,że mama jak mnie czesała to grzebienie zostawały we włosach hehe a później mi obcieli!!
Wiecie zgłodnieliśmy ide po te deserki hmmm albo w kuchni pomyśle co tam by skubnąć!!W avatarze mam foto mojego małego zgredka w 20tyg chyba to było nie pamiętam już a nie chce mi się do książeczki lukać więc tu wrzucam foto żebyście stwierdziły płeć jeśli się da;-)Zobacz załącznik 271907ooo i to jest mój urwis z uśmiechem na twarzyczce później po usg mnie skopał z tego co pamiętam tak,że w samochodzie chafta puściłam:-D

zainteresowalo mnie foto. widze pitusia miedzy nogami albo to pepowina. obstawiam na chlopaka:p

co do wymiotow mialam od 8 tyg do prawie 5 miesiaca! i to po kilka razy dziennie.

Do góry