reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka, dasz sobie radę, ale napewno jest Ci ciężo. Ja sama jak sobie pomyślę co by było gdybym miała 2 takie Hanie to aż się boję:-p. Do wieczora szybko zleci;-). A Oliwka czemu się drze:-D? Zazdrosna o brata?

reklama
Ehhh... coś kiepsko się czuję prze tą poodę, odychać i ciężko i głoa mnie boli. Jak tam u Was? Aha, co do włosów na brzuchu, to muszę powiedzieć, że ja też nie mam :confused:

Oliwka, jak twoj maz bedzie wracal z pracy to niech ci amol kupi i naprze na noc plecki malej tez mozecie, wygrzejecie sie i wam przejdzie, ja sie ciesze ze ja Ali nie zarazilam bo z takim maluszkiem to podobno tylko szpital...:-(
Ja tez mialam duzo wlochow na brzuchu a core urodzilam:-D a teraz mi jakos nie rosna, sa normalne takie jak przed ciaza tylko ta krecha mnie drazni.... paskudna jest, juz nie moge sie doczekac kiedy zniknie....:-) posprzatalam pokuj i pranie Alusiowe robie bo od wczoraj tak nabrudzila ze sterta byla:-) a rano jak ja przebieralam to sie zasikala az po brode:-D az w szoku bylam:-D

Snoopy, to Ci się Ala posikała:-D. Moja kuca na podłodze, sika i rozmazuje ręką haha:-D:-p.
Ona_mika, weszłam z ciekawości na sierpniówki i jestem w szoku, jak tam macie zasady:szok:. A już ostatni że nie wolno pisać posta pod postem to już w ogole mnie zszokował:-p. A jak ktoś zamiast edytować napisze jeden pod drugim to co? Zostaje skreślony z listy czy jakąś żółta kartke? Nie gniewaj się, ale po przeczytaniu tego regulaminu bałabym się chyba napisać do Was:-p:-D.

ania_zywa do tych zasad można się przyzwyczaić. A to w sumie nie jest takie złe bo przynajmniej jest porządek na forum i można się odnależć. I na sierpniówkach wcale nie jest tak żle:tak::-p

Galarecia, wiem wiem;-). Tylko nowego użytkownika może to trochę odpychać. A co do porządku to masz rację, u nas na styczniówkach też panuje znany każdemu porządek, ale jakby wszedł ktoś nowy to może by się pogubił. Każdy ma jakieś tam swoje przyjęte normy:-).
A na sierpniówkach nie może być źle, skoro Wy tam jesteście:-):-):-).

Witam Mamusie :happy:
ale mamy pikny dzionek ... Ala spi a ja wcinam lody smietankowe :-) wczesniej wozilam Luske na taczkach bo wymienialysmy piasek w piaskownicy i wiecie wydaje mi sie ze wygodniej Jej bylo wtych taczkach niz wozku :laugh2:

A ja dzisiaj tacie wysłałam szalik i koszulke POLSKI na niedzielny mecz... Będzie biedny siedział wsród niemców na meczu kontra niemcom...

Moj P tak samo bedzie siedzial wsrod niemcow,tylko o tyle dobrze ze jest z Nim kolega z Polski :rofl2:

Aaa i mam pytanko czy wy też macie tyle włosów na brzuchu ?!?!:-[

A ja nie mialam wloskow :-)
Polna, gołąbki z kiełbasa? Dawaj przepis, z chęcia upichcę:-D.

Nie dam bos nie dobra :-p

.... tylko ta krecha mnie drazni.... paskudna jest, juz nie moge sie doczekac kiedy zniknie....:-) posprzatalam pokuj i pranie Alusiowe robie bo od wczoraj tak nabrudzila ze sterta byla:-) a rano jak ja przebieralam to sie zasikala az po brode:-D az w szoku bylam:-D

A ja Ci powiem ze ja ta kreske mam do tej pory :laugh2:

Moja kuca na podłodze, sika i rozmazuje ręką haha:-D:-p..

A to Hania juz bez pampersa chodzi ?

miauczus54 witam serdecznie :happy:

Witam wszystkich :) Jak tam dzionek ???
Ja wczoraj bylam u lekarza na wizycie i jak narazie wszystko wporzadku :) Nastepna wizyta za 2 tyg :) Pogoda beznadziejna nie ma nawet jak na polko wyjsc bo zbiera sie an deszcz , a pozatym mokro bo od wczoraj pada :/

reklama
Do góry