reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

na zdjęciu tego tak nie widać ale tam naprawde jest słaba kreseczka i taki zaciek :eek:

ja ta slaba kreseczke widzialam od razu ale ten zaciek to myslalam ze brud na monitorze hehe i tarlam i tarlam a zejsc nie chcialo...
... kurcze oby test sie mylil bo chyba tego teraz chcesz...

proponuje ci isc do laboratorium i zrobic bete... po wyniku juz bedzie wiadomo co sie dzieje.. no chyba ze ejstes cierpliwa i wolisz zcekac... choc ja to umarlabym chyba z niewiedzy.....
zwlaszcza gdybym nie chciala teraz dziecka...
3mam kciuki:*

Julia dostąpiła dzis zaszczytu obcinania grzywki. niby do roczku sie nie obcina ale juz tak jej grzywka do oczu wchodzila ze nei wiedzialam co robic... spinki zdejmuje i zjada akcja duszenie spinka zaliczona.. dzis zrobilam kitke i to samo gumka w buzi i dusila sie.. opaski zdejmuje wiec juz nie mam co z ta grzywka zrobic niestety wiec najlepszym wyjsciem bylo ciut podciac i ma juz na wysokosci brwi:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja ta slaba kreseczke widzialam od razu ale ten zaciek to myslalam ze brud na monitorze hehe i tarlam i tarlam a zejsc nie chcialo...
... kurcze oby test sie mylil bo chyba tego teraz chcesz...

proponuje ci isc do laboratorium i zrobic bete... po wyniku juz bedzie wiadomo co sie dzieje.. no chyba ze ejstes cierpliwa i wolisz zcekac... choc ja to umarlabym chyba z niewiedzy.....
zwlaszcza gdybym nie chciala teraz dziecka...
3mam kciuki:*
wiesz u mnie jest tak że ja od jakos roku cały czas pragnę bobasa, ale wcześniej byłam w związku, od lutego nie jestem..
teraz nie uśmiecha mi się jakbym była w ciąży, bo z góry jestem skazana że będę samotną mamuśkę...

wiesz u mnie jest tak że ja od jakos roku cały czas pragnę bobasa, ale wcześniej byłam w związku, od lutego nie jestem..
teraz nie uśmiecha mi się jakbym była w ciąży, bo z góry jestem skazana że będę samotną mamuśkę...

bardzo mi przykro ale moze jeszcze sie ulozy wszystko..?

madzia90 -wydaje mi się,ze raczej jesteś w ciąży.
Ja przy Adasiu jakoś czułam,ze jestem w ciązy i zrobiłam test tydzień przed miesiączką. Tak właśnie wyglądał. Ja myślałam,ze to takie wglębienie na teście(takie korytko),ze tam jakby co była by ta kreska. Troszke się zdziwiłam,ze nie jestem w ciąży i test wywaliliśmy. Następny zrobiłam w dniu miesiączki i już była czerwona mocna krecha.
Jeśli jest wczesna ciąża i małe stężenie hormonów to tak wygląda test. Zrób betę ,albo powtórz test za pare dni.

Teraz doczytałam,ze miałaś problemy z jajnikami. Może rzeczywiście dlatego test coś pokazał.
Wizyta u gina była by najlepszym rozwiązaniem.

Ostatnia edycja:
madzia90 witaj:-)nie martw się, samotne mamy też dają sobie radę, a czasem jest im lepiej nawet :-) jak tata się nie poczuwa, to niech spada ;-) mama z dzieckiem może sobie jeszcze kogoś znaleźć, zwłaszcza młoda :-) życzę Ci, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. a co do testu ja tam nic nie widzę, ale ciężko tak na zdjęciu.
daffodill a niby czemu nie można dopóki dziecko ma roczek obcinać? jak jej szybko włoski rosną i przeszkadzają to chyba nie ma przeszkód :-) dobrze że jej ciachnęłaś, bo jeszcze by sobie tymi ozdóbkami krzywdę zrobiła ;-) ja natomiast nie wiem kiedy dzidzi można obciąć pazurki, bo Malwinka niby już ma, ale takie króciutkie i się boję :-)
Andzia i misia co do pijaczków, to u nas w śmietniku w zsypie mieszka taki jeden żul... ja sobie tego nie wyobrażam, życia w takim smrodzie, wolałabym na ławce przed blokiem albo na trawce się położyć, zwłaszcza jak tak ciepło jest... a on do tego strasznie chamski, ma jakiegoś znajomego w bloku u którego pije itd i dzwoni do niego domofonem, żeby go wpuścił, a akurat my z mężem wracaliśmy do domku no i chcieliśmy z nim wejść, bo po co czekać aż się drzwi zamkną i znowu kluczem otwierać ;-) no i chamsko do nas, ze on nie ma obowiązku nas wpuszczać i pociągnął drzwi za sobą, żebyśmy tylko nie weszli. tak jakby sam mieszkał w tym bloku :wściekła/y: i jeszcze chodzi i pali w bloku mimo zakazów palenia i wszędzie śmierdzi.
ostatnio widzieliśmy na ławce spał facet i z kieszeni wystawało mu 50zł. zastanawialiśmy się czy ukrytej kamery nie ma, żeby sprawdzic czy go okradnie ktoś, czy nie :-) a jak wracaliśmy do domku to spał obrócony na drugi bok i nie widać było czy jeszcze ma kasę czy już nie. ale chyba po prostu pijany był.

dziewczyny czy przy karmieniu tylko piersią zielone kupki są okej? bez żadnej wysypki i innych objawów alergii. tylko ciężko je czasem małej zrobić.

madzia90 -wydaje mi się,ze raczej jesteś w ciąży.
Ja przy Adasiu jakoś czułam,ze jestem w ciązy i zrobiłam test tydzień przed miesiączką. Tak właśnie wyglądał. Ja myślałam,ze to takie wglębienie na teście(takie korytko),ze tam jakby co była by ta kreska. Troszke się zdziwiłam,ze nie jestem w ciąży i test wywaliliśmy. Następny zrobiłam w dniu miesiączki i już była czerwona mocna krecha.
Jeśli jest wczesna ciąża i małe stężenie hormonów to tak wygląda test. Zrób betę ,albo powtórz test za pare dni.
Teraz doczytałam,ze miałaś problemy z jajnikami. Może rzeczywiście dlatego test coś pokazał.
Wizyta u gina była by najlepszym rozwiązaniem.
no będę musiała tylko do innego bo mój gin na urlopie :(

a tak to własnie jajniki mnie od paru dni bardzo bolą tak jakbym za sekundę miała dostać @ biust troche też boli, i ciągle mi się kręci w głowie,i apetyt wielki jak nigdy :p

Ostatnia edycja:
ja to z ewentualnym przyszłym tatuśkiem (ale mam nadzieje że jednak nie) to mam teraz strasznie sporadyczny kontakt bo on nie mieszka w polsce..

reklama
Daffodil a Ty blondynką jestes?;))
Fikusek a nie smutno Ci i nie cięzko tak samej??;-)
Madzia a skad jest ??

confounded- u nas to naszczęscie nie ma takich co po śmietnikach chodzą...;-):tak:
ale nie mialabym serca okrasc takiego człowieka...
Ja bym się bała obciąc sama pazurki..hehe..no ale trzeba bo niunia moze się zadrapac;)
No Madziu trzymam kciuku za dzidzie..i za to zeby Ci się jakos to wszystko ułozyło;)

Dla reszty buziaczki...idę na spacerek z moim;*
Będe pózniej;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry