reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe..a to musisz sie go zapytac;P u mnie tez tacy się znajda ostatnio szlam z kolezanką bo pilnowallysmy jej siostrzenicy no i usiadlysmy na ławce zeby małą nakarmic..a tu idzie baba stara szpilki i do tego męske czarne frotowe skarpety hahah no myslalaysmy ze z ławki zpadniemy ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Eeee to i tak Cie przebije... U mnie chodzi taki gość (nie szkodliwy raczej) Robi sobie np dwa kucyki ,damska bluzka i spódniczka. Do tego kozaki czarne płaskie... Bo jeździ na rowerze więc w szpilkach było by mu trudno...
Umi Przepraszam :-) Poprawię się :-)

Witam was dziewczyny!!
Dziś nie mam tyle siły ,żeby was czytać tyle nakreśliłyście,że szok!!
Nooo ja się pochwale wczoraj wrzuciłam foto brzuszka,a dziś znów większy i to sporo!!
Wysadza mnie jak cholewka,dziś do apteki po nowe anybiotyki ide dziś w nocy ostatni na nerki antybiotyk wziełam i dziś już nowe na jakieś zapalenie w moczu,a co to jest to nie wiem!!Położna mi przepisała u lekarza i musze odebrać jejciu dobrze,że darmowe są tu leki bo bym chyba nie zarobiła na te leki!!;-)
Moje maleństwo obudziło mnie o 6rano ale jeszcze drzemałam później do 12 bo lenia miałam straszngo!!;-)U mnie upału nie ma ale cieplutko jest i później może na spacerek wyrusze jeśli do lekarza nie będe musiała iść...uroki UK i ich opieki nad ciężarną więcej sie na chodze jakto warte!!;-)

eve19 To dobrze ,że większy ,dzidzia rośnie :-)

Ohh... Zostałam sama.. To idę...Będę później... Pa :-)

Ostatnia edycja:
zrobiłam test i wyszło takie coś

i żeby nie było jestem na tabletkach anty, tylko kilka razy zdarzyło mi się zjeść więcej niż po 12 h od prawidłowej godziny

kurcze blada kreska.. niby juz taka blada swiadczy o ciazy!!!!
ja tez bylam na tabletkach anty i zaszlam w ciaze ale ja mialam grype zoladkowo i wymiotowalam biegunke mialam a tabletka nie zdazyla sie wchlonac i zaciazylam. i pod tym kontem tez leczyli mnie jak juz bylam w ciazy a nie wiedzialam ze w niej jestem bo to byly zwykle nudnosci w 8tyg a mysleli ze to nawrot wirusa.

reklama
kurcze blada kreska.. niby juz taka blada swiadczy o ciazy!!!!
ja tez bylam na tabletkach anty i zaszlam w ciaze ale ja mialam grype zoladkowo i wymiotowalam biegunke mialam a tabletka nie zdazyla sie wchlonac i zaciazylam. i pod tym kontem tez leczyli mnie jak juz bylam w ciazy a nie wiedzialam ze w niej jestem bo to byly zwykle nudnosci w 8tyg a mysleli ze to nawrot wirusa.
no a ja kilka razy wzięłam tabletek po ponad 12 h spóźnieniu a niby pisze że wtedy może być zmniejszona skuteczność...
no nic czekam na termin @ i jak nie będzie to robie test

Do góry