reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
madzia90 hm skoro jest tam słaba kreseczka ja nie widze.. to umów sie do gina bo to nie musi oznaczac ciazy a np problemy z jajnikami. Ja jak bylam w ciazy to w ogóle żaden z 3 róznych testów nie pokazał mi drugiej kreseczki
Andzia dziekuję:-)... tez bym sie poopalała ale u nas same chmury

edit misia edycia!!:-)

Madzia90 Nie wiem czy chcesz być w ciąży bo nie czytałam jeszcze o czym pisałyście...Ale ja widzę słabą kreseczkę.. Wiesz to może być wczesna ciąża...A spóźnia Ci się okres??
jeszcze jestem przed @

madzia90 hm skoro jest tam słaba kreseczka ja nie widze.. to umów sie do gina bo to nie musi oznaczac ciazy a np problemy z jajnikami. Ja jak bylam w ciazy to w ogóle żaden z 3 róznych testów nie pokazał mi drugiej kreseczki
no wiem, mi kiedyś też pokazał II kreseczki a okazało się że to własnie coś z jajnikami

Daffodill-

wiesz kochana moze nie zdrowe ale bajki takie edukacyjne uczą maluchy..moja kuzynka dzięki Teletubusiom nauczyla się liczyc hehe;)
takie dla dzieci..nie mowie o tych bajkach co postacie mają oczy na pół twarzy hehe..
MIsia spoko loko..;D
a u mnie wczoraj był deszczyk a teraz wam oddalam bo chciałyscie;Pi mam błekitne nieboo i sloneczkoo piekne ;))
zapraszam do mnie:)
Umi nie ma za co- ładny chłopczyk;))

Madzia90 Hmm... Może jak okres się nie o pojawi to zrób test w dniu kiedy masz go dostać... Albo zrób test krwi.Ale najlepiej idź do gina...

Andzia Czekaj ,czekaj zaraz będę to pójdziemy się poopalać :-D

Wiecie jakich mam psycholi w mieście... Byłam na spacerze z Szymkiem i przyszłam pod moją klatkę... A tam koleś stał koło drzewa , jadł liście i coś co tam rośnie i się śmiał i mówił do siebie...
Poszłam dalej na spacer bo stwierdziłam ,że on jest nie pewny...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia Czekaj ,czekaj zaraz będę to pójdziemy się poopalać :-D

Wiecie jakich mam psycholi w mieście... Byłam na spacerze z Szymkiem i przyszłam pod moją klatkę... A tam koleś stał koło drzewa , jadł liście i coś co tam rośnie i się śmiał i mówił do siebie...
Poszłam dalej na spacer bo stwierdziłam ,że on jest nie pewny...

jak psychol? Życia smakował:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hahaha.... A nie może pod inną klatką??

hehe..a to musisz sie go zapytac;P u mnie tez tacy się znajda ostatnio szlam z kolezanką bo pilnowallysmy jej siostrzenicy no i usiadlysmy na ławce zeby małą nakarmic..a tu idzie baba stara szpilki i do tego męske czarne frotowe skarpety hahah no myslalaysmy ze z ławki zpadniemy ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry