reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

co do samolotow to uwielbiam latac:) wiesz to nie jest takie proste bo watpie zebym tak latwo dostala wize z malym bo od razu bedzie podejrzana sprawa ze go zabieram, po 2 tu mam prace,rodzicow:) ale napewno polece chociazby w odwiedziny:) tzn jak kieds wize zalatwie:) no i trzeba miec sporo kasy odlozonej bo same bilety to koszt ok 3000 zl

Yhy;) bilet w jedną strone gdzies z tysiaka albo i wiecej;)
vize to zalezy jaki mają humor jeden da ci na miesiac a drugi na 10 lat turystyczna;) .
a jeszcze lepiej jest jakbys zapoznala jakiegos obywatela usa zenisz sie z nim i masz automatycznie obywatelstwo i mozesz latacw te i wewte hehe..oczywiscie mam na mysli męszczyczne ktorego pokochasz a nie w celach materialnych hehe;)
do Barcelony leci się 2,20 min;)

reklama
Ja latałam samolotami do ciepłych krajów, ale mała wtedy byłam to i nieświadoma tego co by się mogło stać;) Teraz to bym się bała:)

Yhy;) bilet w jedną strone gdzies z tysiaka albo i wiecej;)
vize to zalezy jaki mają humor jeden da ci na miesiac a drugi na 10 lat turystyczna;) .
a jeszcze lepiej jest jakbys zapoznala jakiegos obywatela usa zenisz sie z nim i masz automatycznie obywatelstwo i mozesz latacw te i wewte hehe..oczywiscie mam na mysli męszczyczne ktorego pokochasz a nie w celach materialnych hehe;)
do Barcelony leci się 2,20 min;)
tak tylko od razu musisz kupic dwa bilety bo cie tam nie wpuszcza:) i z tym obywatelstwem tez nie jest tak cacy... najpierw sprawdzaja wiele rzeczy zanim dadza:)

Leciałam około trzy godziny

toi jeszcze nie tak dlyugo:D ja z londyny ok 2 godz:) i zaspialam zaraz po starcie i budzilam sie przy ladowaniu:D zawsze na lotnisku wyprowadzili mnie tak z ronowagi ze nie moglam sie doczekac kiedy wsiade i polece:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
toi jeszcze nie tak dlyugo:D ja z londyny ok 2 godz:) i zaspialam zaraz po starcie i budzilam sie przy ladowaniu:D zawsze na lotnisku wyprowadzili mnie tak z ronowagi ze nie moglam sie doczekac kiedy wsiade i polece:D
a ja nie lubie wysp brytyjskich...tylko londyn mi sie podoba;d mam tam kuzyna;d

no tak sprawdzają tak jak starasz sie o Vize to tak samo..

No w tamtym roku jak wracałam z Hiszpanii bylam już ciąży , to tak mialam dosc szwagra ,że jak tylko wsiadłam do samolotu usnełam obudziłam sie jak startowalismy pozniej juz spac nie moglam... ale jak juz zobaczylam warszawe i ,ze ląduje to aż się popłakałam... ze szczescia :-)

No w tamtym roku jak wracałam z Hiszpanii bylam już ciąży , to tak mialam dosc szwagra ,że jak tylko wsiadłam do samolotu usnełam obudziłam sie jak startowalismy pozniej juz spac nie moglam... ale jak juz zobaczylam warszawe i ,ze ląduje to aż się popłakałam... ze szczescia :-)
hehehe czasmi dobrze jak ktos kogos zdenerwuje:D:D tez w Wawie ladowalam:)

Hej laski nie piszcie tyle bo ciężko sie potem wbić tu do Was :-(
Nie nadrobie no nie dam rady... tyle stron produkujecie .... widze nowe mamuski znów.... Fajnie że Was tu tyle :):):p

reklama
Do góry