reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

W takim razie jestem niebywałą szczęściarą :D:D
Ze swoim narzeczonym stosunek przerywany uprawiamy 6 lat ^^
Ale Laurunia jest jak najbardziej chcianym i planowanym dzieckiem;))

reklama
Ania_789 bo nie u wszystkich meżczyzn w płynie ejakulacyjnym są plemniki:-) u niektórych są u niektórych nie dla tego stosunku przerywanego nie nazwiesz antykoncepcją bo nie wiadomo na jakiego faceta trafiasz:-) ewentualnie mozna powiedzieć stosunek przerywany metodą antykoncepcji dla wybranych:-) Widac ty nalezysz do elity:-)

Naprawde nie macie nic przeciwko temu zebym tu została? hehe;**
Kto wie moze ten wątek utrzyma się do czasu jak bede miała swojego dzidziusia;))
Umi masz rację;)
To mówisz ze odpczełaś sobie..;) i masz racje nalezy Ci się..jak chcesz to mozesz mi nieraz podrzucic małego będe robic za nianie dopoki nie mam swojego haha;P a mnie dalej brzuchol boli..a co u reszty?
Ixidixi jak maluszek? dalej kopniaki sprzedaje?;D

Andzia nie kuś:-D wiesz ze ja to na poważnie wzięłam:-p? skąd jestes hihi , co do watku zostan kiedys tu pisała dziewczyna która nie miała dzieci, poza tym motylicaja tez nie ma a pisze:-) kto wie ten wątek jest dość "stary" wiec moze i do czasu az bedziesz w ciazy wytrzyma:-)

Andzia nie kuś:-D wiesz ze ja to na poważnie wzięłam:-p? skąd jestes hihi , co do watku zostan kiedys tu pisała dziewczyna która nie miała dzieci, poza tym motylicaja tez nie ma a pisze:-) kto wie ten wątek jest dość "stary" wiec moze i do czasu az bedziesz w ciazy wytrzyma:-)

Ja dolny śląsk;D a ty Podkarpackie tak?;D e co tam blisko;P Ja na swojej ulicy wszystkie dzieci wybawiłam ,kocham takie maluszki;)..

Ania_789 bo nie u wszystkich meżczyzn w płynie ejakulacyjnym są plemniki:-) u niektórych są u niektórych nie dla tego stosunku przerywanego nie nazwiesz antykoncepcją bo nie wiadomo na jakiego faceta trafiasz:-) ewentualnie mozna powiedzieć stosunek przerywany metodą antykoncepcji dla wybranych:-) Widac ty nalezysz do elity:-)
To ja tez juz naleze do elity..bo robimy to od roku hehe i ani razu nie się nie zabezpieczyliśmy;)

Jest okres dziewczynki hehe;)

Andzia kilka razy ci sie udało, ale to nie znaczy ze zawsze tak bedzie a jestes pewna ze miałas stosunki w dni płodne bo rok to nie to co np 6?

Andzia 16:-D podejscie niezle blisko:-p no jakby nie patrzec blizej niz do pomorskiego np:-) a ty jestes Andzia ze Angelika czy Anka? czy to tylko taki nick

reklama
Do góry