reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak sie rozkrecilyscie,ze nie daje rady :p

wezcie troszke wolniejsze tempo !! :D

ixidixi sliczne buciczki dla Twojego synka ;)

moja niunka cos sie budzi z 3-4 razy w nocy :szok: jak byla noworodkiem... :szok: normalnie szok... :eek: nie wiem co jej bylo, ale mnie tak nawalala czacha,ze hej... i chcialam spac, i spac i spac... i zeby byl nastepny dzien, bo wiedzialam,ze jak wstane to bez bolu glowy :baffled::happy:

gratuluje wszystkim dziewczynom, ktore sie dowiedzialy,ze beda ciezarnymi :-D

szczerze mowiac ja bym nie chciala byc ponownie :-p
na pewno nie teraz, chyba, ze bede miala 30stke na karku, stabilna prace i oczywiscie kochajacego faceta u boku ;-)

tak to nie da rady, Kornela jest "skazana" na bycie jedynaczka :-D:-)

Załączniki

• DSC01281.jpg
    DSC01281.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC01276.jpg
    DSC01276.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01277.jpg
    DSC01277.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01269.jpg
    DSC01269.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01283.jpg
    DSC01283.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01274.jpg
    DSC01274.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
wiatm z rana. usnełam wczoraj już po poł godzinie bo maleństwo było wyjątkowo grzeczne ;-)
obudziłam sie o 8 polezalam jescze troche zrobiłam naleśniki tym głodomorom na śniadanie i na razie nie mam planów na dzisiejszy dzień..
kingusia Kornelka ma cudne oczka....:rolleyes::rolleyes:
andzia jak ci sie nie rozkreci to ruszaj po test nie ma na co czekac !!!!

Witam dziewczyny z rana po 10 :-) Jak Wy produkujecie!!!!! Nie nadrobię Was..

Kingusia Jaka ta twoja mała śliczna! Cud, miód i orzeszek:rofl2:

Co do kolejnych bejbików, to mój D. już mi co chwile mówi... że np. "A taki wózek kupimy dla drugiego dziecka", "Łóżeczko trzeba kupić dobre, żeby dla reszty bejbików było" itd.:rofl2: ehh on chyba nie wie co to znaczy mieć dziecko, ciekawe czy tak prędko będzie chciał mieć drugie- bo on już nawet ustalił że za max 4 lata jak już bedziemy na swoim to koniecznie drugi maluch, potem 3 i 4 a jakby sie i 5 przykleił to by nie miał nic przeciwko:eek:

A Ty Kinguś nie masz tam jakiegoś chłopa na oku? :-) Przystojny, zadbany angilk, szukający miłości swego życia?:zawstydzona/y:

Misia2912 powiedz mi jak tam się Wam mieszka u Ciebie? nie ma żadnych spięć między Tobą, Twoim Menem i rodzicami? Dogadujecie sie wszyscy?
My póki co też mieszkamy u mnie.. ale mam nadzieje, że jak najszybciej się to zmieni.. chociaz wiem, że wcześniej niż 3 lata nie mamy co marzyć o własnym domu.. bo mój D. nie chce mieszkania... :-(
Andzia i co, jest okres?;-)

Dziewczynki dziękuje ,ze pytacie tak jest..dzisiaj ranoo byłoo dużoo!!!
Ale wiecie co z jednej strony się ciesze a z 2 chciałabym miec tego dzidziusia;(...
Śliczna Kornelcia;*
Ale tak mnie brzucholl bolał w nocy ,ze myślałam ,ze rodze haha!
chyba o 4 zasnełam dopiero....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ixidixi Wiesz mieszkam z mama bo ojciec jest za granicą. Między moim G. a moją mamą nie ma żadnych spięć... W ręcz ona go broni... :-D Jest tak dlatego ,że moja mam nie wtrąca się w nasz związek i jak wychowujemy dziecko, wiadomo nie raz się jej radzę w końcu to moje pierwsze dziecko i nie wiem wszystkiego...
No mój G. raczej też nie chce mieszkania tym bardziej ,że mamy już działkę na dom... Więc tylko się budować :-)
Kingusia Kornelka jest po prostu śliczna. :-)
AndziaRozumiem Cie :-) Ale przecież nie musisz odchodzić :-D

Witajcie my wczoraj mielismy dzien bez małeGO:-) wybralismy sie na rowerki i na pizze było super:-) eh chciałabym tak raz w miesiacu miec:-):-p

Andzia16
Na dzidziusia przyjdzie jeszcze czas nie ma co sie spieszyc:-)
kingusia z Kornelki to juz panienka:-) normalnie sliczna jest!!!

Witam nowe mamy bo nie miałam okazji sie przywitać jeszcze
Stwwierdzam ze po przeczytaniu 15 stron mam dosc nie dam rady więcej... piszecie jak oszalałe ale to dobrze:-)
Mam prosbe do nowych urzytkowniczek o przestrzeganie Regulaminu forum https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/ A w szczególnosci czwartej kreseczki:-)!!

reklama
Do góry