reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Andzia16- a dziękuję ślicznie:)
Mówiąc szczerze nie spodziewałam się jeszcze dziecka ;) Okres spóźniał mi się dwa tygodnie ale myślałam że to z powodu zmiany klimatu:) Ale gdy zrobiłam test okazało się inaczej:) I że będziemy mieli dzidziusia;) Z tego co przeczytałam to Tobie tez się spóźnia okres? Napisz mi bo chyba nie przeczytałam wszystkiego :) buźka;*

reklama
Andzia16- a dziękuję ślicznie:)
Mówiąc szczerze nie spodziewałam się jeszcze dziecka ;) Okres spóźniał mi się dwa tygodnie ale myślałam że to z powodu zmiany klimatu:) Ale gdy zrobiłam test okazało się inaczej:) I że będziemy mieli dzidziusia;) Z tego co przeczytałam to Tobie tez się spóźnia okres? Napisz mi bo chyba nie przeczytałam wszystkiego :) buźka;*
Tak kochana spózniał mi się ponad 2 tygodnie jeszcze wczoraj doszło jakies plamienie myślalam ze jestem w ciązy,dzisiaj mialam zrrobic test ale okazalo się ze to nie plamienie tylk okkres nadchodził i dzisiaj rano się rozkręcił na dobre..az mnie kręgosłup boli hehe..takze dzidzi narazie nie będe miała..chociaz z 2 strony chcialabym miec..ale jestem jeszcze za młoda mam 16 lat ..najpierw musze skonczyc dobrą szkołe .miec pieniązki..i domek..wtedy będe mysłala o dzidzi..a Ty ile masz lat?? ;);**

To napewno ci łatwiej mezus pracuje z tego co się domysłam..a jak ze szkołą??a rodzice się cieszą?;)

a co u reszty mamusiek? jak tam dzieciaczki?
u was tez dzisiaj taki upał??
Dobra Podwijam kiece i lece:-D
do pózniej laski;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej jak wam mija dzionek???
Anetka to super, że okres się pojawił:)))
Justysia to w podobnym wieku jesteśmy, ja rok temu kończyłam szkołę...:)
Andzia tobie też okres się pojawił, więc się ciesz:)) choć znikać nie musisz:)my właśnie jesteśmy u moich rodzicó z Aleksem a Artur został w domu i pali w centralnym, żeby była woda ciepła na kąpu kąpu Alusia:))) Aleksowi ząbki idą bo stęka i stęka więc, żel i gryzak idą w ruch

reklama
dokładnie w końcu wątek mówi sam za siebie ;-) wszystkie piękne młode i w dodatku mamusie :) przyszłe bądź obecne ale mamusie ;-) a ja własnie maiłam przejażdżke rowerwą do sklepu bo stwierdzili że skoro w pole mnie nie mogą wziąc to chociaż im po piwko pojade ;-)

Do góry