reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heh..glupie to pewnie..ale mniej jakos tak na smetne mysli wzielo..i mysle ciagle o poronieniu..;(Dziewczyny moze wy mnie troche uspokoicie bo czuje ze popadne w jakas paranoje i skrajnosc...:(Jezeli lekarka tydzien temu po badaniu usg powiedziala ze z malenstwem wszystko jest ok...ciaza rozwija sie prawidlowo...nic sie nie odkleja..a ja sama osobiscie widzialam bardzo szybko bijace serduszko...To jaka jest mozliwosc ze moglabym poronic albo maluszkowi cos nagle sie stac..?:(:(:(
Strasznie przewrazliwiona chyba jestem...ale Wy jestescie bardziej doswiadczone wiec moze mi powiecie cos na ten temat..:(
Wiesz co bo to sa obawy kazdej mamy ze cos moze byc nie tak. Kiedy nie czulam jeszcze ruchow malenstwa to popadalam w paranoje normalnie, ale minie zobaczysz :)

czesc dziewczyny jestem tu nowa i chyba naj mlodsza mam 19lat i w listopadzie bede mama mloda niewstydze sie tego bo uwarzam ze jestem przygotowana na to przez moja mame ale strasznie boje sie porodu bo mam duzego bobasa a sama jestem szczuplutka wiec to moze byc dla mnie bolesne przezycie pozdrawiam:-)
Nie jestes najmlodsza :) Ja tez mam 19 lat i termin mam na 17 listopada :) I ciesze sie przeogromnie :)

reklama
Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam macny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... teraz lece Was nadrobic :)) Może mi sie uda bo zaraz musze obiad zrobic ...

Patrycja wspolczuje, kurde jakos sie zle zaczelam czuc. Tak goraco jest ze tragedia :(

Dzidzia kopie jak szalona a ja siedze sobie z Nikolka dobrze ze grzeczna jest :)

No w końcu suwaczek wszystko wyjaśnił :) wiedziałam że ten na wp kalkulator jest coś zły ;]

Na nic zdają się moje namowy żeby K dzisiaj przyjechał ;] No nic, pasja to pasja :)
Dzisiaj też u mnie upał, podobno padało na polu, ale nie zdążyłam tego zjawiska zobaczyć przez okno.
Może się zdrzemniemy z maleństwem :), potem ma brat przyjechać z synem na huśtawki, ale nie wiem czy mi się będzie chciało wychodzić w taki skwar...

Patrycja wspolczuje, kurde jakos sie zle zaczelam czuc. Tak goraco jest ze tragedia :(

Dzidzia kopie jak szalona a ja siedze sobie z Nikolka dobrze ze grzeczna jest :)
Kochana to połóz sie ..... ten upał jest straszny .... ja to masakrycznie sie czuje.... brzuch boli strasznie.....
Seba na ogródku biega a Kuba na szczeście śpi..... :)

wystarczy jak weźmiesz, skopiujesz ten pierwszy link i wkleisz go pod wiadomością. On automatycznie po dodaniu wiadomości na forum Ci się pokaże w formie obrazka :)

albo tak jak koleżanka wyżej podpowiada ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry