reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
No własnie u mnie niestety jak narazie rowniez nie zanosi sie na deszcz :-( Teraz to kazdy za nim teskni... a jak tak twoje słodziaki??
A dobrze oboje patrzą na bajki... Kuba jest tak wpatrzony że aż sie śmiać chce hahaha ))
Serduszko1
Hej dziewczyny ja padam dosłownie taki upał:-) ale na szczescie troche chmurek jest to co jakis czas robi sie chłoniej jednak deszczu nie chce chyba ze w nocy
Jak Ty wytrzymujesz w takie upały i jeszcze nie chcesz deszczu??? Podziwiam Cie naprawde )
Serduszko1
hahahahahahahaha tłuszcz wytapia ...... fajnie to brzmi hahahahaha )))pati pociesza mnie fakt ze jak sie poce to mi sie tłuszcz wytapia i chce wiecej i wiecej
Serduszko1
aj no wiesz kochana dla mnie to motywacja im wieksza temperatura tm bardziej tłuszczyk wypływa
no tak dobrze miec taką motywacje....... Mnie dzis tak głowa boli.... zaraz chyba wezmę jakąś tabletke .... i jeszcze te jajniki.... jak już zacznie coś boleć to wszystko naraz ://///
reklama
Serduszko1
No tak tak hahaha a jak tam Tomek i Kacper... czytałam ostatnio twój ostatni wpis do bloga i tak sie usmiałam.... Niezły podrywacz z tego Kacperka hahahapati Biedna jestes:-( ale pociesze cie starosć nie radosć teraz bedzie juz tylko gorzej hihi