reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale dlaczego od razu najgorsze??/
ciąża to nie koniec świata.... ale Ty pewnie jeszcze w szoku jesteś więc nie ma sie co dziwić

reklama
no tak...troche psychicznie odrzucam od siebie ta mysl..ale czasami naprawde widze poaytywne strony tej ciazy i ciesze sie tym malenstwem..

to dopiero początek nie ma sie co dziwić... Ja jak sie dowiedziałam że jestem w drugiej ciąży (choć moja lekarka mówiła że to nie możliwe bo chorowałam na policystyczne jajniki) to sie zalamałam....

w takim razie u mnie mdlosci wystepuja bardzo rzadko..prawie wogole..nie wymiotowalam jeszcze..ostatnio tylko jak bardzo dlugo byam na zakupach bardzo rozbolala mnie glowa i bylo mi nie dobrze..ale wlasnie brak okresu..bolacy brzuch i piersi naleza do moich dolegliwosci..
W takim razie powinnam raczej wykluczyc brak ciazy..?

ja mam takie same objawy jak właśnie wymieniłaś... a właśnie co do tego kwasy foliowego... Mi się właśnie skończyły tab. Zażywałam faminatal 800 metafolin... i od 13 tyg powinno sie brać feminatal 400 metafolin i nie wiem co zrobić... kupić jeszcze te 800 ktore brałam to zostanie mi ponad pol opakowania czy kupic te 400 i juz zaczac brac... czy wgl nic nie brac do wizyty? a wizyte mam 13 lipca

reklama
No to raczej zacznij powoli oswajać sie z myśla że zostaniesz mamusią ...
szalom ja nie mam pojęcia bo ja brałam Prenatal

Do góry