reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam juz kiedys kiedy byłam w pierwszej ciązy pisalam troszkę zWami, potem jakos nie bylo czasu, mam nadzieje ze przyjmmiecie mnie do siebie.
Mam 20 lat rok temu urodzilam zaraz po maturze pieknego synka Kacpra, mimo,że był nie planowany jest najwiekszym skarbem i oczkiem w głowie całej rodziny.
Ostatnio dowiedzialam się,że jestem w ciązy mimo antykoncepcji(zaszczyki co 3-mce) teraz szczerze bardzo się boję jak to bedzie poniewaz Kacperek to zywe srebro on jest wszedzie, niewiem jak to bedzie z dwójką, poza tym moje plany - studia pedagogiczne znów schodzą na dalszy plan, a dopiero złożylam papiery. Cieżko mi się pogodzić z ta sytuacją chcialam kiedys rodzenswtopo dla małego ale nie teraz...

reklama
adddaaa Gratulacje z powodu zaciążenia, choć to nie bylo planowane... :tak:
oj u mnie drugie dziecko tez sie pojawilo w ostatnim miesiacu na zastrzyku i w dodatku przy braniu tabletek dla uskutecznienia bo chcialam przejsc na tabsy! :dry: z góry nie polecam tych zastrzyków.... są do d..y:wściekła/y::no::cool:

Witam!! Sprawdziłyście się w trzymaniu kciuków bo mature zdałam:-) a poza tym nic się u mnie nie dzieje, same nudy chociaż nie, Miki przechodzi sam siebie w swoich wygłupach a robi to z miną aniołka i jak ty się złościć:-)

Szalom! Witam nową mame w naszym gronie:-) też zaszłam w 1 klasie LO. A różnice w wieku partnerów znam większe, ważne, że wy się dogadujecie:-)
misia92 z nauczycielami to żebyś się nie zdziwiła bo moim np. odbiło ile ja się o dzieciach nasłuchałam i w ogóle:-) A z wiekiem była u mnie podobna sytuacja mimo, że u mnie jest tylko 4 lata różnicy a między moimi rodzicami jest 6 lat dla mojej mamy te 4 lata to była przepaść:-p
confoundedGratuluje!!!!!!!!!!
Kari21 Witam!! miło czyta się takie pozytywne posty:-)
Ada Gratuluje drugiego szczęścia i mam nadzieję, że tym razem zostaniesz z nami na dłużej;-)

misia92-ty wiesz co masz pod Serduszkiem??
A hmm... no w tym roku skończyłam 1 liceum. Ciążę przechodzę łagodnie (bez wymiotów) tylko senna jestem jak nigdy :dry: jestem szczęśliwa, że będę miała dzieciaczka, bo wiem, że z właściwą osobą mimo tego, że jesteśmy dopiero razem 8 miesięcy... O maleństwie dowiedzieliśmy się w połowe 2 miesiąca ciązy! Nie planowaliśmy szkraba, bo jeszcze gdy tej nocy doszło do... na nastepny dzien wariowalismy szukając jakiegos gin tym bardziej ze to było świeto.. a mianowicie chcielismy dostac tabetke "72h po".. zażyłam po 17h no, ale jednak... Bóg chciał inaczej i tab nie podzialała ;) i teraz czekamy na dzieciątko! Ojciec dziecka pracuje i w miare dobrze zarabia... tylko najgorszy ból, że zagranicą.. Nie ma go już ponad 3 tyg... a dopiero za 2 tyg wróci... A rodzina ? uhh.. tylko brat wie.. nie jest za bardzo zadowolony.. nie rozmawiamy nawet o tym... rodzice dowiedzą się jak tatuś malenstwa wroci.. chcemy wspólnie o tym powiedzieć. oj będzie szok!

Zobacz załącznik 261373 A oto moja kruszynka! Usg z 8tc 5dni

Pozdrawiam gorąco!

slodka dzidzia......Trzyma kciuki zeby Rodzice w miare zaareagowali na te super wiesci:) A wiek?? wazne ze sie kochacie

hej. Urodziłam! po tygodniu w szpitalu wróciliśmy do domu w trójkę, każde oddzielnie :-) jak będę miała chwilę to poczytam co się u Was działo i popiszę coś :-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
Witam juz kiedys kiedy byłam w pierwszej ciązy pisalam troszkę zWami, potem jakos nie bylo czasu, mam nadzieje ze przyjmmiecie mnie do siebie.
Mam 20 lat rok temu urodzilam zaraz po maturze pieknego synka Kacpra, mimo,że był nie planowany jest najwiekszym skarbem i oczkiem w głowie całej rodziny.
Ostatnio dowiedzialam się,że jestem w ciązy mimo antykoncepcji(zaszczyki co 3-mce) teraz szczerze bardzo się boję jak to bedzie poniewaz Kacperek to zywe srebro on jest wszedzie, niewiem jak to bedzie z dwójką, poza tym moje plany - studia pedagogiczne znów schodzą na dalszy plan, a dopiero złożylam papiery. Cieżko mi się pogodzić z ta sytuacją chcialam kiedys rodzenswtopo dla małego ale nie teraz...

witam I gratuluje:) 2 dzidzi:*

Witam!! Sprawdziłyście się w trzymaniu kciuków bo mature zdałam:-) a poza tym nic się u mnie nie dzieje, same nudy chociaż nie, Miki przechodzi sam siebie w swoich wygłupach a robi to z miną aniołka i jak ty się złościć:-)

GRATKI za MATURKE!!!!!!!!!!!!!

Równiez nie zgadzam sie co do testów. Testy dostepne dziś w aptekach sa bardzo dokładne. W pzrypadku, gdy stężenie hcg w moczu jest za niskie, moga nie wykazać ciąży w terminie spodziewanej miesiączki, podczas, gdy ciąża jest. Tylko w ten sposób się"mylą" :)

reklama
Do góry