reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
motylicaja - od kiedy pielegniarki czytaja sms'y pacjentów?
"tu pielegniarka Kozminska" - dobre sobie.
"w ciagu kilku godzin bedzie wiadomo czy pawel bedzie chodzil", nie wiem czy Ci ktos to juz mowil, ale ja powiem - jestes smieszna.

Asheara popieram...

Motylicaja Ty chyba usilnie próbujesz zwrocic na siebie uwage...albo Ty teraz wymyslasz,albo jestes taka naiwniaczka,ze az nagroda Ci sie nalezy...

mamaola - ;-)
no własnie, zadaje to samo pytanie co umi :tak:
jak sie czujesz? Znasz plec malenstwa?

tak dawno Cie tu nie bylo... zreszta - mnie tez tu nie za wiele, ale widze, ze zagladasz wciaz :tak:

motylicaja - od kiedy pielegniarki czytaja sms'y pacjentów?
"tu pielegniarka Kozminska" - dobre sobie.
"w ciagu kilku godzin bedzie wiadomo czy pawel bedzie chodzil", nie wiem czy Ci ktos to juz mowil, ale ja powiem - jestes smieszna.

Hej hej może bez takich oskarzeń , pielęgniarki czytają smsy , mój przyjacviel chciał popełnić samobółjstwo wylądował w szpitalu i jak pisałam smsa do niego to pielęgniarka pisała co zrobił i że przekaże wiadomość że pisałam do niego i potwierdził to , więc może motylicja mówi prawdę a nie odrazu że jest śmieszna ...:/ to nie było miłe

Przepraszam Asheara poniosło mnie , jestem na ten temat przewrażliwiona ... :)) zresztą mam @ więc wszystko mnie drażni ;p no nic idę jeść ryż z truskawkami hehe :D i dać lekarstwa małej bo jest przeziębiona:/ ehh miłego dnia :*:))

reklama
Do góry