reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja żyje ;D tylko teraz na prawko sie zapisałam i nie mam czasu odezwę się jutro ;*

z Lusią nic nie wiadomo pojechałyśmy na marne kolejne odejście we wtorek napisze wam wszystko, nie wiem co jej bd robić ale wiem że wejścia do pochwy nie ma..

Ostatnia edycja:
reklama
Hey:) wam dziewczynki:):-):-)ja właśnie teraz właśnie wstałam;-)
Jak się czujecie??ja w nocy miałam straszne bóle macicy takie jak by skurcze nie do wytrzymania:-(
mój mnie pocieszał masował ale nic nie pomagało ;/
tak to jest jak sie jest w ciaży:)):-p

mam pytanko czy wam piersi też tak szybko rosną i robią sie rozstępy na nich????:angry:

Witam was dziewczyny ;) Co do przepajania.. :) Raz dziennie mu daje i raz wypije cobie 10 ml a czasem chce mu sie wiecej.. Ale dziennie tylko raz mu daje.. (wiadomo przepajanie wiąze sie z częstszym siusianiem :p)
Ale dziś mialam super noc!! Zrobiłam tak jak Elizka mówila.
o 18 nakarmilam malego piersia... owszem zjadł duzo bo w piersi juz jednej i drugiej nic nie mialam, ale jak go od cycka zabieralam to mlaskal i mlaskal i sie grymasił... Ponosilam zeby mu sie odbilo! A on tak ulał ze cale plecy i podloga byla zalana.. No to wykąpalam go o 19. o 20 dalam mu butle 90ml zjadł... Odbilo mu sie i polozyl sie spać! To dopiero o 1 w nocy mi wstal, dalam mu butle, i o 5 nad ranem sie dopiero obudzil, no i znowu butla i z rana chcialam go piersia nakarmic ale jak naciskalam to nic tam nie bylo.
Ogólnie juz wiem ze po moim mleku strasznie ulewa, po butelkowym prawie wcale!
I po moim jest szybko glodny (20 minut, maks godzina) a butla na 4,5 godzin mu starcza...

Ale cycka bede mu sie starała w dzien dawać, a w nocy butle.

Magda jezdzilas juz? czy na razie tylko teoria? :-)

zanetka nie przejmuj sie ludzmi, bo oni zawsze beda gadac, po prostu tego nie sluchaj, po co sie niepotrzebnie denerwowac

Asheara Damianek ma dzisiaj pół roczku :tak: jej jak ten czas leci. Buziaczki dla małego przystojniaka :**

Zuza znowu przeziebiona. Dzisiaj obudziła sie to miała oczko sklejone od ropki :sorry: poza tym leci jej z noska, kaszle i łezki jej same leca.. masakra :sorry:

A ja dzisiaj mam egzamin ustny z polskiego i wosu, szkoda tylko, ze nic nie umiem, nawet nie mam sie jak uczyc, bo Zuza nie daje :zawstydzona/y:

reklama
Hey:) wam dziewczynki:):-):-)ja właśnie teraz właśnie wstałam;-)
Jak się czujecie??ja w nocy miałam straszne bóle macicy takie jak by skurcze nie do wytrzymania:-(
mój mnie pocieszał masował ale nic nie pomagało ;/
tak to jest jak sie jest w ciaży:)):-p

mam pytanko czy wam piersi też tak szybko rosną i robią sie rozstępy na nich????:angry:
jak masz jakies skurcze to nie masuj brzucha bo bedziesz miala jeszcze wieksze skurcze a to prowadzi do wiesz czego...a tego chyba jeszcze nie chcesz, nie?

mysle to samo:szok:

Do góry