reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja żyje ;D tylko teraz na prawko sie zapisałam i nie mam czasu odezwę się jutro ;*

z Lusią nic nie wiadomo pojechałyśmy na marne kolejne odejście we wtorek napisze wam wszystko, nie wiem co jej bd robić ale wiem że wejścia do pochwy nie ma..

Ostatnia edycja:
reklama
Hey:) wam dziewczynki:):-):-)ja właśnie teraz właśnie wstałam;-)
Jak się czujecie??ja w nocy miałam straszne bóle macicy takie jak by skurcze nie do wytrzymania:-(
mój mnie pocieszał masował ale nic nie pomagało ;/
tak to jest jak sie jest w ciaży:)):-p

mam pytanko czy wam piersi też tak szybko rosną i robią sie rozstępy na nich????:angry:

Witam was dziewczyny ;) Co do przepajania.. :) Raz dziennie mu daje i raz wypije cobie 10 ml a czasem chce mu sie wiecej.. Ale dziennie tylko raz mu daje.. (wiadomo przepajanie wiąze sie z częstszym siusianiem :p)
Ale dziś mialam super noc!! Zrobiłam tak jak Elizka mówila.
o 18 nakarmilam malego piersia... owszem zjadł duzo bo w piersi juz jednej i drugiej nic nie mialam, ale jak go od cycka zabieralam to mlaskal i mlaskal i sie grymasił... Ponosilam zeby mu sie odbilo! A on tak ulał ze cale plecy i podloga byla zalana.. No to wykąpalam go o 19. o 20 dalam mu butle 90ml zjadł... Odbilo mu sie i polozyl sie spać! To dopiero o 1 w nocy mi wstal, dalam mu butle, i o 5 nad ranem sie dopiero obudzil, no i znowu butla i z rana chcialam go piersia nakarmic ale jak naciskalam to nic tam nie bylo.
Ogólnie juz wiem ze po moim mleku strasznie ulewa, po butelkowym prawie wcale!
I po moim jest szybko glodny (20 minut, maks godzina) a butla na 4,5 godzin mu starcza...

Ale cycka bede mu sie starała w dzien dawać, a w nocy butle.

Magda jezdzilas juz? czy na razie tylko teoria? :-)

zanetka nie przejmuj sie ludzmi, bo oni zawsze beda gadac, po prostu tego nie sluchaj, po co sie niepotrzebnie denerwowac

Asheara Damianek ma dzisiaj pół roczku :tak: jej jak ten czas leci. Buziaczki dla małego przystojniaka :**

Zuza znowu przeziebiona. Dzisiaj obudziła sie to miała oczko sklejone od ropki :sorry: poza tym leci jej z noska, kaszle i łezki jej same leca.. masakra :sorry:

A ja dzisiaj mam egzamin ustny z polskiego i wosu, szkoda tylko, ze nic nie umiem, nawet nie mam sie jak uczyc, bo Zuza nie daje :zawstydzona/y:

reklama
Hey:) wam dziewczynki:):-):-)ja właśnie teraz właśnie wstałam;-)
Jak się czujecie??ja w nocy miałam straszne bóle macicy takie jak by skurcze nie do wytrzymania:-(
mój mnie pocieszał masował ale nic nie pomagało ;/
tak to jest jak sie jest w ciaży:)):-p

mam pytanko czy wam piersi też tak szybko rosną i robią sie rozstępy na nich????:angry:
jak masz jakies skurcze to nie masuj brzucha bo bedziesz miala jeszcze wieksze skurcze a to prowadzi do wiesz czego...a tego chyba jeszcze nie chcesz, nie?

mysle to samo:szok:

Do góry