Liza
Fanka BB :)
Właśnie się dowiedziałam,że taty dzisiaj nie będzie przez cały dzień. Wyszedł rano i ma wrócić późnym wieczorem. A my chcieliśmy dzisiaj im powiedzieć o dzidzi. Myślicie że powiedzenie tego tylko mamie to też dobre wyjście? Tylko co potem z tatą, kto mu powie? eh
Ja o swojej ciaży powiedziałam(wyciageła ze mnie ) mamie. sama przyszla do pokoju i sie zapytała. Coś widocznie juz czuła. i to ona poszła i powedziała tacie... miałam jeszcze wtedy 17 lat. to był luty. a w czerwcu 18nastka moja... było ciężko ale daliśmy radę. nie bój sie. jakos to bedzie
Bosze ja ten czas leci moje szkraby już takie duze. no i trzeci brzdąc tez juz niedługo sie wykluje... juz nie nadążam normalnie...
A tak pozatym to witam was
Świeta szybko mineły, przejadałam sie troszke ;-) mały kopie, wierci sie i wogóle chyba ma coraz ciaśniej :-)
NO i pogoda sie popsuła... ehhh
artystka przepoj małego koperkiem, pomasuj mu brzuszek, lub daj zwykłej przegotowanej ciepłej wody łyzeczke i powinno mu pomóc. No i jesli karmisz piersią powoli próbuj i przyzwyczajaj malego do takich dań... ;-) dwie łyzli tp dużo, trzeba było jednego dnia spróbować ze dwa kęsy. i mały juz by w mleku wyczuł tą sałatke. i jakby nie płakał to nasteonego dnia wiecej troszke i pamietaj jedengo dnia jedz tylko jedną nową rzecz. zeby potem wiedziec od czego brzuszek mógł boleć...
Ja to szczerze nie oszczedzałam nigdy po urodzeniu się i dziecka uwielbiam jeść a zup nienawidze.... :-) na szczescie jedynie troskze Daniel mi marudził jak cos zjadłam nie takiego ale szybko dawał sobie z nim rade;-)
Ide coś na obiad zrobić... :-)